DOLAR 32,5555
EURO 34,8878
ALTIN 2.433,84
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 26°C
Cts 27°C

Başkan Böcek’ten anlamlı ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yılın son gününde Halil Akyüz Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Başkan Böcek, yaşlı bireylerin ellerini öpüp sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2019 yılının son gününde Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Halil Akyüz Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlı bireylerin ellerini öpüp, karanfil ve çeşitli hediyeler vererek yeni yıllarını kutlayan Başkan Böcek, sağlık ve huzur dolu bir yıl diledi. Başkan Muhittin Böcek, huzurevi sakinler ile yeni yıl pastası kesti. Yaşlılar, Başkan Böcek’e atölyede kendi yaptıkları el işi çalışmalarından hediye etti. Başkan Muhittin Böcek, düzenlenen yeni yıl eğlencesine de katılarak yaşlıların mutluluğuna ortak oldu.  Başkan Böcek,  ziyarette huzurevini yaptıran Halil Akyüz’ü de rahmetle andı.

ARA REKLAM ALANI

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

Devlete, millete hizmet etmiş büyüklerini ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Böcek, “2019 yılının son günündeyiz. İnşallah burada hep huzurlu olursunuz. Bugüne kadar ülkemiz, milletimiz, devletimiz adına yaptıklarınız için hepinizin ellerinden öpüyorum. 2020 yılının size ailenize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur, sağlık, mutluluk ve güzel günler getirmesini diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun. Sevgiyle kalın, Cumhuriyetle kalın Atatürk’le kalın” dedi

YILIN SON TOPLANTISINI YAPTI

Öte yandan Başkan Böcek, huzur evi ziyareti öncesi de belediyedeki çalışma arkadaşlarıyla birlikte yılın son toplantısını gerçekleştirdi. Yılın son toplantısını yepyeni hedefler doğrultusunda gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Böcek, “Tüm birimlerimizle 2020’de planlı, kurallı, kimlikli kent hedefiyle var gücümüzle çalışacağız” mesajı verdi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.