DOLAR 32,3313
EURO 35,1685
ALTIN 2.241,80
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Gök Gürültülü
Antalya
19°C
Gök Gürültülü
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 17°C
Cts 18°C

BARON DENTAL’SAĞLIK TURİZMİNDE DOLU DİZGİN!

Antalya-Side’de sağlık sektörünün parlayan yıldızı Baron Dental diş kliniği 80’ler 90’lar partisiyle 2023 turizm sezonuna muhteşem bir giriş yaptı. Baron Dental olarak yılda ortalama 2500’e yakın hastaya hizmet verdiklerini vurgulayan girişimci iş insanı Mustafa Kekeç, amaçlarının Side’ye, Manavgat’a daha fazla turist, ülkeye ise daha çok döviz kazandırmak olduğunu söyledi.

80’LER, 90’LAR PARTİSİ

Sahnede  80’li 90’lı yılların unutulmaz şarkıları, vitrinde ise dönemin eşyaları vardı. Sanat güneşimiz Zeki Müren’e, Barış Manço’ya vefa da unutulmadı. Antalya-Side’de sağlık sektörünün parlayan yıldızı Baron Dental 80’ler 90’lar partisiyle 2023 turizm sezonuna muhteşem bir giriş yaptı. Side’de yaşayan yerleşik yerli ve yabancı misafirleri nostaljik bir yolculuğa çıkardı.

ARA REKLAM ALANI

‘DENEYİMLERİMİ SAĞLIK TURİZMİNDE YOĞUNLAŞTIRDIM’

Partinin renkli görüntüleri kadar Baron Dental’in hikayesi de oldukça ilginç. Hip&Hop müziğinin en iyilerinden biri olarak kabul edilen Nelly kostümüyle sorularımızı yanıtlayan genç girişimci Mustafa Kekeç turizmde kazandığı tüm deneyimleri Baron Dental’de buluşturmuş. Mustafa Kekeç, “Yolum bundan 14 sene önce  diş hekimi Metin İşman ile kesişti. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Bu işi bana o öğretti. Turizmde kazandığım bütün deneyimleri bu sağlık turizmine yoğunlaştırdım”

Mustafa KEKEÇ - Girişimci- Baron Dental Diş Kliniği

KİŞİYE ÖZEL VIP HİZMET

Turizminin 12 aya yayılmasında sağlık turizminin çok önemli bir alternatif olduğunu dile getiren Kekeç, Baron Dental’in sağlık ve tatil konseptini 4 mevsim kusursuz bir şekilde yerine getirdiğini belirtti. Mustafa Kekeç, “Misafirlerimiz burada hem tatillerini yapabiliyor hem de tedavilerini. Misafirlerimize bir haftalık tatil organize ediyoruz. 5 yıldızlı otellerde konaklamalarını sağlıyoruz. Hizmetimiz havalimanından başlıyor. Tedavileri ve tatilleri bittiğinde havalimanına kadar uğurluyoruz”

‘ÜLKEMİZ İNANILMAZ CAZİP’

Diş tedavisi için Almanya’dan Türkiye’ye gelenlerin sayısının giderek artığını kaydeden Kekeç, bunun en önemli sebebinin sadece ekonomi olmadığı görüşünde. Mustafa Kekeç, “Avrupa’ya göre sağlık turizminde ülkemiz inanılmaz cazip. Örneğin Almanya ile kıyas ettiğimiz zaman üçte bir fiyatına Türkiye’de tedavi olabiliyorlar. Ben şunu da vurgulamak istiyorum. Türk misafirperverliğini onlara sunuyoruz. Bugün seksenler, doksanlar partisi yaparak kendilerini biraz nostalji yaşattık. Burada bir parti düzenliyoruz. Öncelikle ekibim için bu partiyi düzenledim. Sonra da burada yerleşik yabancılar ve tedavi ettiğimiz hastaları buraya davet ettik. Sağ olsunlar büyük bir katılım var. Üç yüze yakın insan burada buluştu. Çok müteşekkirim bunun için”

‘YILDA ORTALAMA 2500 HASTA AĞIRLIYORUZ’

Ekonomik çalkantılar, doğal afetler gibi olumsuzluklara rağmen Türkiye’nin sağlık turizminde istikrarlı bir yolda olduğunu vurgulayan Kekeç, Baron Dental’in biri çene cerrahı olmak üzere 7 diş hekimi dahil 50 çalışanıyla yılda ortalama 2500 misafirle ülke ekonomisine döviz girdisi sağladıklarını kaydetti.

Mustafa Kekeç, “Sağlık turizmi son zamanlarda büyük bir gelişme sağladı. Türkiye sağlık turizminden büyük bir ihracat sağlıyor. Ben bir turizm neferiyim. Burada amacım öncelikle yaşadığım bölge Side’ye, Manavgat’a turist kazandırmak ekstra bir ihracat sağlamak. Bugün Baron Dental bünyesinde elliye yakın personel buradan ekmek yiyor. Misafirlerimizi tedavileri süresince çevre otellerimizde konaklatarak konaklama sektörümüze destek oluyoruz. Baron Dental olarak yılda ortalama 2500’e yakın misafir getiriyoruz”

‘ALMAN HEKİMLERDEN BİR TIK DAHA YUKARIDAYIZ’

Türkiye’de tedavi arayanların ekonomik olmasının yanında güvenilirlik istemesinden kaynaklandığını belirten Mustafa Kekeç, Türk hekimlerinin yüzde 100 hasta memnuniyeti odaklı, mesleki etik anlayışından ödün vermeden sadece bilimin ışığında kişiye özel sağlık hizmeti verdiğini kaydetti. Mustafa Kekeç, “ Buradan tüm dünyaya seslenmek istiyorum. Türkiye’de tedavi yaptırmaktan hiç çekinmesinler. Antalya’da Side’de veya Fethiye’de de tedavilerini yaptırabilirler. İstanbul’da da yaptırabilirler, Türk hekimleri gerçekten diş tedavisinde çok iyiler. Biz teknik olarak Alman hekimlerden bir tık daha yukarıdayız. Çünkü kısa bir zaman diliminde büyük işler yapabiliyoruz. Sağlık sektörümüz çok güçlü ve çok iyi organize. Sadece bizim klinik değil, buradaki bütün diş hekimleri çok iyiler, sağlık turizminde çalışan bütün diş hekimlerine buradan selam olsun”

ÇOK MUTLUYUZ!

Baron Dental diş kliniğinden aldıkları tedavi hizmetlerini değerlendiren Alman vatandaşı Manuela Golnick ve Danimarkalı Bent Nielsen şu ifadeleri kullandı. Manuela Golnick, 2016 yılında kırık bir diş nedeniyle buradaydık, Burada kendimizi çok rahat hissettik ve 10 yeni, ışıltılı ve güzel dişlerimle çıktım ve hiç pişman olmadım. Bugün hala memnunum. Bu çok büyük bir fark ve gerçekten çok güzel”

Bent Nielsen, “Danimarka’dan geliyorum ve ilk kez Türkiye’deyim. Dişlerimi kırdım. Tedavim için buradayım. Bunun için çok ama çok mutluyum. Danimarka’da aynı tedavi çok uzun sürüyor ve de çok pahalı. Burası ise çok ucuz”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.