DOLAR 32,5842
EURO 34,7966
ALTIN 2.501,77
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

ASMMMO 3. ATATÜRK KUPASI TURNUVASI BAŞLADI

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali müşavirler odasınca bu yıl üçüncüsü düzenlenen Atatürk Futbol Turnuvası Antalya’da başladı. Turnuvaya Türkiye’nin dört bir yanından 9 oda katılıyor.

ARA REKLAM ALANI

BU TURNUVADA KAYBEDEN YOK

Turnuvada İlk düdük çarşamba günü çaldı. Grup maçları 3 gün sürecek. İktisadi hayatın hesap tutanları bu kez rakiplerinin şutlarını tutmak için ter dökecek.

3. Atatürk Futbol Turnuvası kupası cumartesi  günü oynanacak yarı final ve final maçlarıyla sahibini bulacak.  Ancak bu turnuvada kazanan sadece kupayı elinde tutan olmayacak.

Muhasebe meslek mensuplarını sektörün keşmekeşliğinden kurtaran etkinlikte ev sahibi Antalya odalarının ve Kamelya Hotelin hizmet kalitesinin rolü büyük.

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali müşavirler odasının, sportif etkinlikleri önümüzdeki yıllarda kadın muhasebe meslek mensuplarını da kapsaması planlanıyor.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen etkinlik Türkiye’nin ilk odalar arası Atatürk Futbol Turnuvası unvanını da taşıyor.

Kayhan YÜZBAŞIOĞLU – ASMMMO Spor Komitesi Başkanı

ASMMMO Spor Komitesi Başkanı Kayhan Yüzbaşıoğlu turnuva ile ilgili açıklamalarda bulundu;

Yüzbaşıoğlu:  “2018 yılında ASMMMO olarak bu organizasyonu başlattık. Bizim için çok değerli olan başbuğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini verdik. Bu isim altında gururla bu turnuvayı  gerçekleştiriyoruz .

‘ÇOK CİDDİ BİR İŞ YÜKÜMÜZ VAR’

Biliyorsunuz bizim çok ciddi iş yükümüz var. Bu iş yükünü birazcık rahatlatmak adına Türkiye’de ki tüm mali müşavirler odalarını bizimle birlikte böyle güzel bir sosyal etkinliğe katılması amacını güttük. İlginçtir her sene katılım artarak ilerledi. Bu sene üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz ve 9 oda katılmakta. Bunlar Diyarbakır, Gaziantep, Ankara, Alanya, Manavgat, Antalya, İzmir, Eskişehir ve Yalova odalarımız var. Zaman kısıtlılığı yüzünden katılamayan birçok odamızda daha sonraki organizasyonlarda bizimle birlikte olacaklardır. Sosyal etkinlik açısından, rahatlamayı yakalama açısından çok güzel bir ortam oluştu. Bu bizim için çok önemli. Atatürk kupası olması ise extra motivasyon sağlıyor. Çok mutluyuz ve tüm odalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

HERKESİN KAZANDIĞI BİR TURNUVA

Turnuva çarşamba günü başladı. Tüm hızıyla devam ediyor. Cuma günü grup maçları tamamlanacak. Cumartesi günü yarı final ve final maçlarıyla turnuvamız sona erecek ve kupalar sahiplerini bulacak. Burada aslında kupayı tek bir kazanan yok. Herkes kazanıyor. Çünkü burada inanılmaz bir sinerjimiz var. Muhteşem bir ortamımız var. Buradaki insanların birbirleriyle kaynaşmaları meslektaşlarımızın ve yöneticilerimizin birbirleriyle olan iletişimini üst seviyelere taşımaları ve bilgi paylaşımında bulunmaları çok önemli bizim için. Dolayısıyla turnuvanın bir değil 9 kazananı var.

‘EN FAZLA KAYIP VEREN MESLEK GURUBUYUZ’

Böyle bir sosyal etkinliğe fazlasıyla ihtiyacımız vardı. Çünkü bizler riski çok yüksek bir iş yapıyoruz. Bizim mesleğimizin stresi aşırı derecede yüksektir. Hatta pandemi döneminde maalesef Türkiye Cumhuriyetinde en fazla ölümün olduğu meslek guruplarının başında geliyoruz.  Bu çok üzücü bir durum. Kaybettiğimiz meslektaşlarımızı rahmetle anıyorum. Bu etkinlik meslektaşlarımızın streslerinin azaltması rahatlamaları ve sosyalleşmeleri açısından çok büyük bir kazanımdır.

EV SAHİPLİĞİ KUSURSUZ, OTELİMİZ MUHTEŞEM

Antalya ,Manavgat ve Alanya’nın ev sahipliğinden fazlasıyla memnunuz. Sağ olsunlar bizi hiç üzmüyorlar. Antalya bizim için çok önemli. Özellikle Manavgat odamız  MASMO başkanı Nezih Özgenç bir telefon uzağımızda en ufak sıkıntımızda bizim yanımızda oluyor. Antalya odalarımıza kusursuz ev sahipliliği için çok teşekkür ediyoruz.

Kaldığımız tesisten gayet memnunuz. Hiç sıkıntımız yok. Otelimizin hizmet düzeyi çok yüksek. Yorgun meslektaşlarımız rahatlaması açısından burayı tercih ettiğimiz için çok mutluyuz.Alına bakarsanız ilk gün biraz tereddüt yaşadık. Antalya’da çok ciddi bir yağmur vardı. Fakat geldik gördük ki her iki sahada bakımı yapılmış durumda. Hiç bir sıkıntı yaşamıyoruz.  Statların otelimizin hemen yanında olması ayrıca bir kolaylık sağlıyor. Bizim için konum çok önemli. Otelimizin muhteşem bir konumu var  , Oda ,deniz ve stat arasında mesafe yok. Bundan çok memnunuz.

KADIN MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN DE ETKİNLİK DÜŞÜNÜYORUZ

Turnuvamız artık gelenekselleşti. İnşallah 4,5,6 olarak devam edecek. Bizler bu işi kurgulayan insanlarız. Daha sonra genç arkadaşlarımıza çok daha yetenekli insanlara bırakacağız. Onların çok daha başarılı işler yapacaklarından bu organizasyonu daha üst seviyeye çıkaracaklarından eminiz. Bu bir bayrak zamanı geldiğinde teslim edeceğiz.

Bizler spor etkinlikleri komisyonlarındayız. Yakın gelecekte kadın meslektaşlarımızla ilgili bazı girişimlerimizde olacak. Örneğin kadın voleybol takımı gibi planlarımız var . Büyük ihtimalle de yine adresimiz Antalya olacak”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.