DOLAR 32,6013
EURO 34,8092
ALTIN 2.492,47
BIST 9.508,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

ASFİM’de KAYITLAR BAŞLADI

ANTALYADAİLYNEWS

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalyalılara ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) ler de kayıtlar başladı. ASFİM’ler de modern, tam donanımlı aletler ve uzman eğitmenler eşliğinde fitness, reformer pilates, step aerobik, pilates, yoga ve zumba eğitimleri veriliyor.

ARA REKLAM ALANI

SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM ATTIM

ASFİM’e spor yapmaya gelen 1176 kişiden biri deŞenay Aydan, ASFİM’de ikinci dönemim ve çok severek geliyorum. Özellikle ev hanımlarına sunulmuş güzel bir hizmet. Haftada 2 gün spor yapmaya geliyorum ve saatlerini de kendim belirledim. Buradaki eğitmenlerimiz de çok yardımcı ve ilgililer, spor aletleri de çok iyi durumda ortam da çok temiz. Kendimi çok daha sağlıklı ve fit hissediyorum” diye konuştum.  

ÜCRETSİZ VE KALİTELİ SPOR İMKÂNI

Menşure Büyüktanır, iki dönemdir ASFİM’e devam ediyor. Büyüktanır, “Özellikle kaslarımın güçlenmesi için pilates eğitimine geliyorum ve çok yararlı oluyor. ASFİM’de olmaktan çok memnunum. Burada spor yaptıktan sonra kendimi daha mutlu hissediyorum. Kendime güvenim artıyor. Herkes özel spor salonlarına gidemiyor. ASFİM’in ücretsiz olması büyük bir avantaj. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.

EMEKLİLİK KEYFİM ASFİM’DE BAŞLADI

Yeni emekli olduğunu belirten Ayşe Gülbal, emeklilik hayatına ASFİM’le başladığını ifade etti.Gülbal: “3 haftadır kurslara devam ediyorum, çok memnunum. Bu hizmet sağlıklı bir hayat adına çok faydalı. Burada yeni arkadaşlıklar da kuruyorum” ifadelerini kullandı.

EV HANIMLARINA ÇAĞRI

Emekli İngilizce öğretmeni Sibel Taşkan eb hanımlarına çağrıda bulundu.Taşkan, “Daha önce özel spor salonlarına gidiyordum ama burada da çok güzel imkanlar var. Fitness için modern aletler var, eğitmenler ilgililer ve doğru yönlendiriyorlar.  Bütün ev hanımlara da tavsiye ediyorum buraya gelip spor yapsınlar. Hem bedenlerini daha güçlü hale getirsinler hem de sosyalleşsinler” diye konuştu.

ONLİNE BAŞVURU

ASFİM’de yeni dönem kayıtları başladı. ASFİM’in imkanlarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşlar, 29 Eylül’e kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden online olarak başvuru yapabilecek. Kursların başlama tarihi 7 Ekim olarak belirlendi. Kesin kayıtlar 1 Ekim’de açıklanıyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.