DOLAR 32,5697
EURO 34,8528
ALTIN 2.433,62
BIST 9.723,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 28°C
Paz 29°C

APADER ‘DE MEB ONAYLI EĞİTİM

Antalya DailyNews

A+
A-

APADER GELECEĞİN AŞÇILARINI YETİŞTİRİYOR

Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği ( APADER ) Crystal uygulama mutfağında eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Apader artık eğitim alan kursiyer ve öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikada sunuyor.

ARA REKLAM ALANI

APADER ’DEN 5 GÜNLÜK EĞİTİM KAMPI

APADER Crystal Uygulama Mutfağı geçtiğimiz günlerde ev hanımlarına açmıştı kapılarını bugün ise beş günlük eğitim kampı kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle birlikte Analiz Eğitim Kurumlarının kursiyerlerine uygulamalı eğitim veriyor.

EĞİTİMİN TÜM GİDERLERİNİ APADER KARŞILIYOR

Kampın ilk gününde öğrenciler ve kursiyerler aldıkları eğitimden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. Öğrenciler ve Kursiyerler 5 günlük kampın ilk gününde ki performanslarıyla Apader üyesi 5 yıldızlı otel aşçılarından da  tam not aldı.

Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği’nin (APADER )ücretsiz olarak düzenlediği 5 günlük eğitim kampı Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç  Meslek Yüksek Okulundan 25 , Analiz Eğitim Kurumlarından 10 kursiyere eğitim sağlıyor. Apader 5 günlük eğitim kampının tüm giderlerini kendisi karşılıyor.

APDER VE ANALİZ EĞİTİM KURUMLARI GÜÇ BİRLİĞİ

Apader ile Analiz Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokol kursiyer için sadece pratik deneyiminden ibaret değil Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika imkanı da sunuyor.

KURSLARI TAMAMLAYANLARA İŞ İMKANI

Apader ve Analiz Eğitim Kurumları arasındaki güç birliği, eğitimlerini tamamlayan kayıtlı kursiyerlere 5 yıldızlı otel mutfaklarının kapılarını çoktan açışa benziyor.

EN BÜYÜK DESTEKÇİ CRYSTAL MUTFAK

Antalya aşçılar ve pastacılar derneği hedeflerine emin adımlarla yürüyor, en büyük destekçisi ise dün olduğu gibi bu günde Crystal Mutfak.

Antalya Video Haber ve içerik hizmetleri . AntalyaDailyNews günlük kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.