DOLAR 32,5210
EURO 34,7522
ALTIN 2.492,33
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C

ANTİAD’TAN 30 AĞUSTOS COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da coşkuyla kutlandı. Konyaaltı Varyanttan Cumhuriyet Meydanı’na kilometrelerce uzunluktaki yol fener alayı meşale ve Türk bayraklarıyla renklendi .Kentin çeşitli noktalarında düzenlenen kutlama konserleri her yaştan Antalyalıyı meydanlara döktü. Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) de zafer coşkusunu Akra Barut Hotel’de ünlü tenor Hakan Aysev ile kutladı.

A+
A-

BEŞ YILDIZLI KUTLAMA

30 Ağustos zafer coşkusu Antalya’da beş yıldızlı otellere taştı. Antalya İş İnsanları Derneği Büyük zaferin 99. Yıl dönümünü Akra Barut Hotel’de ünlü Tenor Hakan Aysev eşliğinde kutladı. Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Zafer coşkusu hep birlikte söylenen 10. yıl marşıyla doruğa çıktı. ANTİAD’ın 30 Ağustos zafer bayramı coşkusu kentin iş , siyaset ve medya sektörünün önemli isimlerini de buluşturdu. Geceye CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Aydın Özer, Cavit Arı ve Rafet Zeybek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, ANTİAD yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.

ARA REKLAM ALANI

ANTİAD HAKAN AYSEV ŞARKILARIYLA COŞTU

Zafer coşkusunun zirveye çıktığı gecede birbirinden güzel dans gösterilerinin yanı sıra ünlü opera sanatçısı tenor Hakan Aysev, eşsiz şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.

Ferhat Yıldız – ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı

HEDEF, 300 MİLYON TL.

ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Yıldız göreve geldikleri günden bu güne derneğin faaliyetlerini tek tek anlattı hedeflerini açıkladı. Yıldız, “ANTİAD üyelerimiz arasındaki iş hacmi son iki yılda hızla artarak 200 milyon TL’yi aşmıştır. Hedefimiz önümüzdeki yıl bu rakamı 300 milyona taşımaktır” dedi. Ferhat Yıldız Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) olarak dün olduğu gibi yarında Antalya için hizmet etmeye, Antalya için taşın altına ellerini koymaya devam edeceklerini kaydetti.

Antalya iş insanları derneği , Antalyalıların . Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.