DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya °C
Antalya
°C
°C
°C
°C
°C

Antalya’da son 24 saat!

GÜNAYDIN! Antalya’da son 24 saatte öne çıkan gelişmeleri şöyle

  • 1 Mayıs Coşkusu: Emek ve Dayanışma Günü, Antalya’da da binlerce kişinin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Sendikalar ve meslek örgütlerinin çağrısıyla bir araya gelen katılımcılar, sloganlar eşliğinde yürüdü ve Cumhuriyet Meydanı’nda açıklamalar yaptı.

  • Serik’te Deprem: Dün saat 17:43’te Antalya’nın Serik ilçesinde Kandilli Rasathanesi verilerine göre 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Derinliği 98.0 kilometre olarak belirtilen depremde herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.

  • Bakan Ersoy Antalya’da: Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Döşemealtı’nda modern bir halk kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdi. Yaklaşık 400 metrekarelik alana kurulan ve 13 binden fazla kitap barındıran kütüphanede aynı anda 140 öğrenci ders çalışabilecek.

  • Antalyaspor’a Destek: Bakan Ersoy’un girişimleriyle Antalyaspor’a turizmcilerden yaklaşık 5 milyon Euro destek sözü alındı. Bu rakamın loca satışları ve sponsorluklarla 8 milyon Euro’ya ulaşması bekleniyor.

  • Antalyaspor Vakfı’nda Yeniden Seçim: Antalyaspor Vakfı Olağan Genel Kurulu’nda Gültekin Gencer yeniden başkanlığa seçildi. Gencer, vakfın gelirini yeni projelerle yıllık 50 milyon TL’ye yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti.

  • Likya Yolu Etkinliği: Antalya Valiliği, 3 Mayıs Cumartesi günü Likya Yolu’nun Alacasu Koyu – Phaselis Antik Kenti parkurunda gençlerin katılımıyla bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlikte parkur başlangıcına yön tabelası dikilecek ve Likya Yolu Mobil Uygulaması tanıtılacak.

  • “7 Kocalı Hürmüz” Sahneleniyor: Antalya Devlet Opera ve Balesi, “7 Kocalı Hürmüz” müzikalini bugün ve 10 Mayıs’ta saat 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde sanatseverlerle buluşturacak.

  • Para Okçulukta Bronz Madalya: Antalyaspor’un başarılı para okçusu Zehra Özbey Torun, Para Okçuluk Türkiye Kupası’nın 2. Ayağı’nda bronz madalya kazanarak milli takım seçmelerine katılma hakkı elde etti.

  • Alanya Belediyespor’da Sözleşme Yenilemeleri: Efeler Ligi’nde Avrupa bileti alan Alanya Belediyespor, başantrenör Serkan Oğuz ve Bulgar pasör Georgi Seganov ile sözleşme yeniledi.

  • Süper Lig Heyecanı Başlıyor: Süper Lig’de 34. hafta heyecanı bugün başlıyor. Antalyaspor, saat 20.00’de Konyaspor’u konuk edecek. Alanyaspor ise yarın saat 16.00’da Kayserispor ile karşılaşacak.

Antalya’daki son 24 saatteki önemli gelişmeler bu şekildeydi.

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.