DOLAR 32,3371
EURO 35,2023
ALTIN 2.247,11
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Açık
Antalya
23°C
Açık
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 18°C

Antalya’da şenlikli tatil keyfi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çocuklara sömestr tatili hediyesi olarak kentin farklı noktalarında “Çocuk Şenliği” düzenledi. Çocuklar, pandemi stresini animatörler eşliğinde birbirinden eğlenceli oyunlarla attı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla sömestr tatilinde çocukları eğlendirmek için “Çocuk Şenliği” organize etti. Pandemi döneminde mesleklerini icra etmekte zorlanan yerel gösteri ve sahne sanatçılarına destek amacı da taşıyan etkinlikte çocuklar tatil coşkusu yaşadı. Pandemi koşullarında 13.00-16.00 saatleri arasında dışarı çıkabilen çocuklar kentin çeşitli yerlerinde düzenlenen etkinliklerde doyasıya eğlendi.

ARA REKLAM ALANI

FİLM KAHRAMANLARI İLE EĞLENCE

Kepez ilçesinde Kepez Kent Meydanı, Atatürk Mahallesi, Turgut Özal Parkı ve Şehit Öğretmen Sadettin Küçük Parkı’na park eden mobil etkinlik aracına, balonlarla süslenen Vosvoslar eşlik etti. Çizgi film kahramanlarından oluşan animatör ekibi sosyal mesafe kurallarına uygun olarak çocukları müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynattı. Unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar çizgi film kahramanları ve süslü Vosvoslarla fotoğraf çekinme fırsatı buldu. Etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren veliler de Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.