DOLAR 32,5767
EURO 35,0077
ALTIN 2.426,74
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

ANTALYA’DA KONUT ALMANIN TAM ZAMANI !

ANTALYADAILYNEWS

Faizler düştü ,vadeler uzadı. Tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da Gayrimenkul sektörü hareketlendi. Akdeniz’in en büyük alışveriş merkezi Agora AVM’de en doğru zamanda Antalya’nın en yeni konut projelerini etkinliğe özel cazip fiyatlarıyla ziyaretçilerinin ayağına getirdi. Agora Gayrimenkul tanıtım ve fırsat günleri başladı.

ARA REKLAM ALANI

AGORA GAYRİMENKUL TANITIM VE FIRSAT GÜNLERİ AÇILIŞ

AGORA GAYRİMENKUL TANITIM VE FIRSAT GÜNLERİ

19 Gayrimenkul firması Antalya’nın en cazip lokasyonlarında en yeni projelerini Agora AVM Gayrimenkul Tanıtım ve Fırsat Günleri kapsamında görücüye çıkardı.Etkinliğin açılış kurdelesini Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü , Antalya İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanı Atılgan Sert ile birlikte kesti.Hakan Tütüncü ve beraberindekiler 19 standı tek tek ziyaret etti, broşür aldı konut projelerini inceledi.Başkan Tütüncü Kepez başta olmak üzere Antalya’da konut sahibi olmak isteyenlere seslendi.

HAKAN TÜTÜNCÜ- KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; “Kepez’de birbirinden güzel projeler yükseliyorken ,kamu bankaları da yeni ev alacaklara böylesi farklı bir kucak açmışken ,imkan sağlamışken bunu değerlendirmek lazım.Bence Kepez’de ev almak için konut sahibi olmak için veya gayrimenkule yatırım yapmak için çok doğru bir zaman”

A.ATILGAN SERT- ANTALYA İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEK BAŞKANI

“KONUT FİYATLARI ARTACAK”

Faizlerin düşmesi ve vadelerin uzamasının ardından sektörde ciddi bir canlanmanın olduğunu kaydeden Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert sektördeki son durumu değerlendirdi. Sert, son 3 yıl içerisinde inşaat sektöründe maliyetlerin yüzde 60’ın üzerinde arttığını ve buna bağlı olarak yeni konut üretiminin durduğunu belirtti. Atılgan Sert, faizlerin inmesiyle birlikte Antalya’nın konut stokunun da hızlı bir şekilde erimeye başladığını , önümüzdeki aylarda talebin yükselmesine bağlı olarak konut fiyatlarınında artacağını belirtti. Sert, konut sahibi  olmak isteyenler için en doğru zamanın bugün olduğunu söyledi.

AHMET ÇELİKTÜRK-CEM GÜNDEŞLİOĞLU -TEMA GAYRİMENKUL AŞ.

İLK GÜNÜNDE SATIŞ

Antalya Agora Avm Gayrimenkul Tanıtım ve Fırsat Günleri ilk gününde meyvesini verdi.Tema Gayrimenkul Aş. etkinliğin ilk saatlerinde iki satış yaptığını açıkladı.

FETHİ BAŞUSLU -AGORA AVM MÜDÜRÜ

“SEKTÖRÜN NABZI AGORA’DA ATACAK”

Antalya Agora Avm Müdürü Fethi Başuslu Antalya’da Gayrimenkul sektörünün nabzının 5 gün boyunca Agora Avm’de atacağını kaydetti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.