DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2.874,79
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 30°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Paz 29°C
Pts 29°C
Sal 31°C
Çar 31°C

Antalya’da Bugün Neler Oldu?

https://youtu.be/7hG3o2pWzUI

Antalya’dan güncel ve önemli gelişmelerle karşınızdayız.

ARA REKLAM ALANI

Çevreye Verilen Zarar ve Cezalar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni, Konaklı Beldesi ve Damlataş Plajı yakınlarındaki bir arıtma tesisinden kaynaklanan deniz kirliliği nedeniyle 464 bin 585 TL para cezasına çarptırdı. Belediyeden yapılan açıklamada, anlık bir teknik sorun yaşandığı ve durumun kısa sürede giderildiği belirtildi.

Orman Yangını ve Müdahale

Antalya Şehir Hastanesi yakınlarındaki ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 2 bin metrekarelik alan zarar gördü.

Belediye Başkanının Makamı Hacze Alındı

Döşemealtı Belediyesi’nin bir firmaya olan yaklaşık 100 milyon TL’lik borcu nedeniyle, belediye başkanının makamındaki eşyalar haczedildi.

Ekonomi ve İş Dünyası

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Türkiye ekonomisinde yaşanan yavaşlamanın ciddi sorunlara dönüşebileceği konusunda uyarıda bulundu.

Deprem Farkındalığı ve Tatbikat

17 Ağustos Depremi’nin yıl dönümünde düzenlenen bir resim sergisiyle deprem farkındalığı artırıldı. Ayrıca, Antalya’da gerçekleştirilen bir deprem tatbikatında, arama kurtarma ekiplerinin yetkinlikleri test edildi.

Spor Dünyası

Kepez Belediyespor, Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’ne katılma kararı aldı. Manavgat’ta düzenlenen plaj futbolu turnuvası ise heyecanlı mücadelelere sahne oldu.

Hava Durumu

Yarın Antalya’da hava genel olarak az bulutlu olacak. Ancak Akseki, Demre, Elmalı, Finike, Kaş ve Kumluca ilçelerinde yer yer sağanak yağışlar bekleniyor.

“Yarın neler olacak, hep birlikte göreceğiz. O zamana kadar hoşça kalın!”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.