GÜNAYDIN ANTALYA… İşte son 24 saatteki önemli gelişmeler:
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun açıklamasına göre, yılın ilk yarısında hava yolunu kullanan yolcu sayısı 108,8 milyona ulaştı. Bu sayı, 17 AB ülkesinin toplam nüfusunu geride bıraktı. Antalya Havalimanı’na 6 ayda 14,5 milyondan fazla yolcu gelirken, Gazipaşa Alanya Havalimanı da 385 bini aşkın yolcu ağırladı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugünkü Antalya programı netleşti. Özel, saat 15.00’te CHP Antalya İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Saat 16.30’da tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Antalya L Tipi Kapalı Cezaevi’nde ziyaret edecek. Ardından saat 18.30’da Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde olacak ve saat 20.30’da düzenlenecek “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” Mitingi‘ne katılacak.
Muhittin Böcek’in tutuklanması sonrası, bugün yapılacak başkanvekili seçimi için CHP’nin adayı Büşra Özdemir oldu. Kulis bilgilerine göre, AK Parti’nin başkanvekilliği seçiminde aday çıkarmayacağı belirtiliyor.
Antalyalı öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı “Selçuklu’nun İzinde Antalya’dan Ahlat’a” projesi sona erdi. Heyet, Ahlat Selçuklu Mezarlığı ve çeşitli tarihi mekanları gezerek tarih bilinci ve kültürel değerler farkındalığı kazandı.
Kepez Belediyesi’nin yaz dönemi yüzme kursları büyük ilgi görüyor. Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu, bu yaz bin 902 kursiyere hizmet veriyor. Kurslar, 6-12 yaş, 13-17 yaş ve 13 yaş üzeri yetişkin kategorilerinde düzenleniyor.
Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, 6 yıl aradan sonra 23 Temmuz’da Antalya konseriyle Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak. Doğum gününü Antalya’da kutlayacak olan Lopez, Belek’te özel bir “mağara odada” konaklayacak.