DOLAR 32,5888
EURO 34,8254
ALTIN 2.495,83
BIST 9.452,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 26°C

ANTALYA’DA 1 MİYAR DOLARLIK BULUŞMA

Antalya, Türkiye’nin en büyük HORECA buluşmasına ev sahipliği yapıyor. ANFAŞ HOTEL EQUIPMENT ve  ANFAŞ FOOD PRODUCT fuarları eş zamanlı olarak kapılarını açtı.

Türkiye’nin En Büyük HORECA Fuarı

2023 yılına kadar 50 milyon ziyaretçi ve 50 milyar dolar turizm geliri hedefleyen Türkiye’nin turizm başkenti Antalya, Türkiye’nin en büyük Horeca buluşmasına ev sahipliği yapıyor. ANFAŞ HOTEL EQUIPMENT ve  ANFAŞ FOOD PRODUCT fuarları eş zamanlı olarak kapılarını açtı.

ARA REKLAM ALANI

Hedef ,bir milyar dolar iş hacmi

Pandemi koşullarına rağmen HORECA sektörünün dev buluşmasında 600’den fazla katılımcı firma, 3 binin üzerinde marka yer alıyor.Fuar süresince 70 ülkeden ve yurt içinde 81 ilden 50 bini aşkın ziyaretçi katılması bekleniyor. Hedef ,bir milyar dolar iş hacmi

Antalya’da Dev Buluşma

40 bin m2 alanda gerçekleşen Türkiye’nin en büyük HORECA Fuarı; 32. ANFAŞ HOTEL EQUİPMENT ile endüstriyel mutfak ve çamaşırhane ekipmanları, otel tekstili, mobilya, yatak ve dekorasyon malzemeleri, buklet ve sarf malzeme ekipmanları, aydınlatma ve elektrik malzemeleri, park, bahçe, plaj malzemelerini, 28. ANFAŞ FOOD PRODUCT ile bakliyat, hububat, baharat, katı ve sıvı yağlar, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, unlu mamuller, katkı malzemeleri, deniz ürünleri, donmuş gıdalar ve içecek sektörleri 4 gün süreyle aynı çatı altında buluşuyor.

Çözüm Yolları Aranacak

HORECA fuarları, sektörün geleceğini gündeme taşıyan önemli etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Bir çok sektörel derneğin düzenleyeceği oturumlarda sektörün önde gelen isimleri sorunları konuşacak, çözüm önerilerini sunacak

Pandemi Önlemleri Üst Seviyede

Pandemi önlemleri en üst seviyede .Katılımcı ve ziyaretçiler için sağlıklı ve güvenli bir fuar ortamı sağlamak üzere gerekli tüm önlemler alındı. HES kodu ve maske olmadan alana giriş yapılamıyor.

21 Ocak a Kadar Açık

Türkiye’nin en büyük HORECA buluşması 32. ANFAŞ HOTEL EQUIPMENT – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ve 28. ANFAŞ FOOD PRODUCT – Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, 10:00-18:00 saatleri arasında 21 Ocak a kadar ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebilecek. 

Fuarın ilk günü kameramıza yansıyan işte Türkiye’nin en değerli firmaları

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.