DOLAR 32,5888
EURO 34,8254
ALTIN 2.495,83
BIST 9.452,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Antalya Raporu 12.04.2020

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınınedeniyle, 2 günlük sokağa çıkma yasağı kapsamında Antalya’da vatandaşların temel ihtiyacı olan ekmek dağıtımı gerçekleştirilmesi talimatı verdi. Ani gelişen sokağa çıkma yasağı sonucu ekmek alamayan vatandaşlar için zabıta ekipleri refakatinde ücretsiz ekmek dağıtıldı.

A+
A-

MANAVGAT ‘MEMLEKETİM’ İLE COŞTU

Manavgat Belediyesi bir yandan mahallelerde kronik hasta ve 60 yaş üstü vatandaşlarımızın ekmek ve maske taleplerini yerine getirirken tüm vatandaşlara moral vermeyi de unutmadı.Manavgat,21:30 da belediye hoparlörlerinden gelen memleketim şarkısıyla çoştu.Başkan Sözen yasağın son akşamı saat 21. 30 da aynı coşkuyla evlerimizin balkonlarından hep birlikte “Memleketim” demeye var mısınız? paylaşımında bulundu.

ARA REKLAM ALANI

KEPEZ YEŞİLE DOYMUYOR

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Antalya’nın en fazla yeşil alana sahip ilçesini daha da ağaçlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark, rengarenk açan çiçeklerin ardından, dikilen ağaçlarla muazzam bir görüntüye büründü.

YASAKLI GÜNLERDE ANLAMLI HİZMET

2 günlük sokağa çıkma yasağı kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Antalya’da görev başında olan çalışanlar için toplu taşıma hizmeti veriyor. Büyükşehir Belediyesi, yasağın olduğu bu günlerde sokak hayvanlarını da unutmadı.

BÜYÜKŞEHİR UYARDI, KAPANACAK!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı sistem Projesi kapsamında Meltem Bulvarının Dumlupınar Bulvarı Yanyolu ile İsmail Baha Sürelsan Caddesi arasında kalan kısmı 13 Nisan Pazartesi günü trafiğe kapatılacak. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yönlendirme levhalarına uymalarını istedi.

MISIR EKİM ALANINI 70 DÖNÜME ÇIKARDI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, dünyayı etkileyen korona virüs salgının yaratabileceği gıda sıkıntısına karşı 35 dönüm alanda başlayan mısır ekiminin iki katına çıkartılması talimatı verdi. Arazi tarama çalışmaları tamamlayan ekipler, ilçede mülkiyet sıkıntısı olmayan yeni alanlar belirleyerek ekim alanını 70 dönüme çıkardı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.