DOLAR 32,4809
EURO 34,9665
ALTIN 2.435,21
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

ANTALYA ‘NIN EN GÜZEL YARIŞMASI

ANTALYADAILYNEWS

En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini aldı. Toplamda 49 bin lira para ödülü dağıtıldı.

ARA REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ’da yeşil dokuyu çoğaltmak, çevre ve doğa sevgisini şehrin her noktasında hissedilmesini sağlamak amacıyla bu yıl dördüncü kez düzenlediği yarışmada dereceye girenler ödüllerini Başkan Muhittin Böcek’in de katıldığı törende aldı.

7 KATEGORİDE DÜZENLENDİ

Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini kapsayan yarışma bu yıl en güzel balkon, konut bahçesi, apartman bahçesi, site bahçesi, iş yeri bahçesi, teras ve hobi bahçesi olmak üzere toplam 7 kategoride düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen ödül törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Doç. Dr. Reyhan Erdoğan başkanlığındaki jüri üyeleri, danışmanlar, daire başkanları ve davetliler katıldı.

İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Jüri üyelerine yarışmaya sağladıkları katkılardan dolayı plaket takdim eden Başkan Muhittin Böcek, yarışmanın bugünlere gelmesine katkı koyan herkese teşekkür etti. Belediyeciliğin insan hayatını kolaylaştırmak olduğunu söyleyen Başkan Böcek, bu anlayışla siyasetteki 25. yılında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kente hizmet edeceğini ifade etti. Yarışmaya katılım sağlayanlara teşekkür eden Başkan Böcek, “Antalya’da 19 ilçemiz 913 mahallemiz var. Bu yarışmanın diğer ilçelerimize de örnek olacağını düşünüyorum. Bu azim ve kararlılıkla odalarımızla da işbirliği içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştirecek, hep birlikte Antalya’mızı güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yarışmada her bir kategoride birinciye 4000 TL, ikinciye 2000 TL, üçüncüye ise 1000 TL para ödülü verildi. Antalya ’nın en güzel yarışmada toplam da 49 bin lira para ödülü dağıtıldı.

Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini kapsayan En Güzel Bahçe, Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışması’nı kazanan isimler şöyle:

Apartman Bahçesi

1.Yasemin Soyseçkin Atila

2.Tahir Bayındır

3.Türkan Şanlı

Balkon

1.Funda Oksev

2.Aysel Yalay

3.İbrahim Er

Hobi Bahçesi

1.Süleyman Yanar

2.Kemal Bilaloğlu

3.Mustafa Karaduman

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.