DOLAR 32,5151
EURO 34,7963
ALTIN 2.423,76
BIST 9.754,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 26°C
Cts 28°C
Paz 28°C

Antalya #LoCo.Arena EXPO için gün sayıyor

Dünyada milyonları buluşturan Color Festler artık Antalya’da.
7’den 70’e her yaştan insanın DJ’ler eşliğinde keyifle vakit geçirip eğlenebileceği gençlik festivalleri için Türk turizminin başkenti Antalya gün sayıyor. Çok uluslu bir sermaye ve girişim gurubunun eğlence sektöründe ki markası #LoCo , müzik ,aşk ve su mottosuyla Antalya markasına değer katmaya hazırlanıyor. #LoCo.Arena Satış ve İdari İşler Direktörü Hira Cingiz 2021 hedeflerini açıkladı.

COVİD-19 PLANLARIMIZI ALTÜST ETTİ

ARA REKLAM ALANI

Tüm dünyayı kasıp kavuran Covid-19 salgınından en fazla etkilenen sektörlerin başında da turizm geliyor. Geçen yıl turizmde hedefler tutmadı. Sektör zararla kapattı. 2020 yılında birçok etkinliklerinin iptal olduğunu belirten Hira Cingiz: “Geçen yıl nevruzda büyük bir bahar festivail yapmayı planlamıştık pandemiden dolayı iptal oldu.  #LoCo.Arena ’mızın açılışını yapamadık. Yine bir çok konser etkinliklerimiz olacaktı iptal etmek zorunda kaldık.” dedi.

ANTALYA’YA YATIRIM YAPMAKTAN VAZGEÇMEDİK

Tüm belirsizliklere rağmen Antalya’ya yatırım yapmaktan vazgeçmediklerini belirten  #LoCo.Arena Satış ve İdari İşler Direktörü Hira Cingiz , 2021 ‘den umutlu olduklarını kaydetti. Cingiz: “Çok uluslu bir sermaye gurubunun eğlence sektöründe ki markası olan LoCo ,2019 yılında Türkiye’ye gelerek yatırım yapmaya başladı. Pandemi sürecinde yatırımları durduralım gibi bir düşüncemiz hiç olmadı. Yatırımcılarımız Türkiye’ye, Antalya’ya güvenmekten hiç vazgeçmediler. Bugün halen yatırım yapmaya da devam ediyorlar. Umudumuzu hiç yitirmedik.2021den ve gelecek yıllardan umutluyuz.”

ANTALYA ÖNEMLİ BİR LOKASYON

 Antalya’nın dünya turizminde çok önemli bir marka ve lokasyon olduğunun altını çizen Hira Cingiz“Maalesef Antalya ucuz pazarlanan bir lokasyon. Biz Antalya’ya değer katmak istiyoruz. Turizm Bakanlığımız ülkemizin tanıtımı noktasında elinden geleni yapıyor fakat her şeyi devletimizden beklemek hata olur. Ülkemiz tam bir turizm cenneti. Daha fazla yabancı ziyaretçiyle birlikte yatırımcı çekmemiz gerekiyor. Ülkemizde yabancı yatırımcıların ilgisini çekecek yüzlerce alternatif bulunuyor #LoCo.Arena, Antalya’da ki başarısıyla o yatırımcıların yönünü  Türkiye’ye  çevireceğine inanıyorum.”

‘DENİZ ,GÜNEŞ,KUM  ARTIK YETERLİ DEĞİL

Antalya’yı deniz-güneş-kum üçlemesinden kurtarmayı hedefleyen #LoCo , Expo bünyesinde hizmet verecek   #LoCo.Arena ’ da Antalya’yı festivaller kenti, eğlence merkezi haline getirmeyi planlıyor.

Hira Cingiz: “Antalya’ya gelen özellikle yabancı turistler sadece otellerini biliyor. Haliyle sadece konakladıkları noktalarla ilgili görüş belirtiyorlar. Antalya, deniz-güneş-kum üçlemesinden çok daha fazlasını barındırıyor. Bundan çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu başardığımızda Antalya’ya daha büyük katkı sağlayacağımıza inanıyorum.”

‘TÜM DÜNYA ÇOK BUNALDI’

Tüm dünyanın pandemiden dolayı çok bunaldığını ve  bir an önce maskelerden kurtularak nefes almak, rahatlamak istediğini belirten Cingiz“ Koronavirüs kısıtlamalarının sona ermesiyle birlikte #LoCo.Arena’nın .Antalya’da eğlencenin nabzının attığı en önemli buluşma noktası olacağına inanıyorum. Çünkü  bizler müziğin evrenselliğine inanıyoruz. Bizim asıl hedefimiz müzikle değişik bir atmosfer yaratmak. İnsanları bulundukları kabuktan çıkartmak istiyoruz.” dedi.

DÜNYA’DA BİR İLK ANTALYA’DA YAŞANACAK

Dünyanın en önemli merkezlerinde düzenlenen ve milyonları buluşturan color festlerin  karada  yapıldığını belirten Hira Cingiz. #LoCo  ‘nun ise Antalya da çıtayı zirveye taşıyarak havuzda suyun içerisinde rengarenk bir atmosfer sunacağını kaydetti.

Hira Cingiz: “Dünyanın en önemli metropollerinde Holly Fest markasıyla düzenlenen organizasyonlarda bugüne değin hiç yaşanmamış bir konseptle hareket ediyoruz. #LoCo.Arenada  misafirlerimiz ilk kez havuzda suyun içerisinde daha eğlenceli ,rengarenk bir deneyim yaşayacaklar.” ifadelerini kullandı.

 

‘GERİYE TEK ANILARINIZ KALACAK’

Antalya’da eğlencenin amiral gemisi olmaya hazırlanan  #LoCo.Arena  , festivallerinde kullandığı boyaların hem üreticisi hem de dünyaya dağıtıcı pozisyonunda.  #LoCo.Arena  Satış ve İdari İşler Direktörü Hira Cingiz günün sonun da ne saçınızda ne de kıyafetlerde tek bir leke ne de suda hiç bir iz kalmıyor şeklinde konuştu. Cingiz  #LoCo.Arena ’nın 7-den 70’e herkese hitap edeceğini belirtti.

 

 #LoCo.Arena ÇOCUKLARA’DA AÇIK

#LoCo.Arena Satış ve İdari İşler Direktörü Hira Cingiz ,Şubat sonu itibari ile ağırlayacakları bir birinden değerli DJ ve sanatçıların netleşeceğini kaydetti Cingiz,   #LoCo.Arena ’nın çocuklu ailelere de açık olduğunu söyledi.

Hira Cingiz: “Bizim hem gece hem gündüz etkinliklerimiz var. Gündüz etkinliklerimize çocuklu ailelerimiz de katılabiliyorlar. Gündüz etkinliklerimiz sabah 10:00—18:00 saatleri arasında , Akşam ise  +18 yetişkinler için ve 20:00- 02:00 saatleri arasında. Gece etkinliklerimizde neon boyalarımız var. Gecenin karanlığında muhteşem bir atmosfer yaratıyor. Antalya’ya gelen 7 den 70’e herkesi  #LoCo.Arena’ya bekliyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.