DOLAR 32,5575
EURO 34,8784
ALTIN 2.436,85
BIST 9.708,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

Antalya 2020’yi ışıl ışıl karşılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’yı yeni yıl için süsledi. Kavşak ve caddelerde ışıklandırma çalışması yapan belediye ekipleri yılbaşı öncesinde Antalya’yı ışıl ışıl yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’yı yeni yıl için süsledi. Kavşak ve caddelerde ışıklandırma çalışması yapan belediye ekipleri yılbaşı öncesinde Antalya’yı ışıl ışıl yaptı.

ARA REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “Yılbaşında ışıl ışıl, pırıl pırıl bir Antalya’da yeni yıla hep birlikte gireceğiz sözü üzerine Antalya yıldız gibi parlıyor. Başkan Böcek’in talimatıyla kent estetiğine uygun şekilde Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere kavşaklarda, caddelerde ve üst geçitlerde aydınlatma çalışması yapıldı.

ANTALYA AKŞAMLARI IŞIL IŞIL

Yılbaşı Festivali’nin yapıldığı Cumhuriyet Meydanı, Kalekapısı, Kapalı Yol, Antalyaspor Kavşağı, Beach Park Kavşağı, 100. Yıl üst geçitler, Güllük Caddesi, Atatürk Caddesi, Işıklar Caddesi ve şehrin çeşitli noktalarını ışıklandıran ekipler yılbaşı öncesi Antalya’ya görsel bir güzellik sundu. Işıklı çam ağaçları, ağaç ışıklandırmaları elektrik direkleri ve kavşak refüjlerinde yer alan çeşitli figürlerde Antalya’nın güzelliğine güzellik kattı.

IŞIKLI ÇAM AĞAÇLARI İLGİ ÇEKİYOR

Antalya’nın simgelerinden Saat Kulesi’nin yanına ve Selekler Çarşısı karşısına kurulan ışıklı çam ağacı ise görenleri hayran bıraktı. Antalyalılar çam ağacı önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek bu güzel atmosferi ölümsüzleştiriyor. Antalyalılar, yeni yıla büyük bir coşku heyecanla girmeye hazırlanırken 2020 yılının sağlık, mutluluk, huzur, barış ve sevgi getirmesini diliyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.