DOLAR 34,2259
EURO 37,0653
ALTIN 2.994,41
BIST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Sal 26°C
Çar 27°C
Per 27°C
Cum 28°C

Antalya Bülten 20.06.2024

Günaydın! Antalya’daki son 24 saatte yaşanan gelişmeleri sizinle paylaşayım:

ARA REKLAM ALANI

Turizm Rekorları: Antalya, bayramda yeni bir rekora imza attı. İki haftada 1 milyon turist ağırlayan şehir, 5.5 ayda 5 milyon kişiyi ağırladı. Yabancı turistlerin ilgisine ek olarak yerli turistler de otelleri %100 doluluk oranına taşıdı. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, 1 Haziran’dan itibaren 5 milyon turist sayısını aştıklarını belirtti. Rus turist sayısında da toparlanma görülüyor ve bu yıl Antalya’ya gelecek turist sayısının 17 milyonu aşması bekleniyor.


Yer Bulamayan Vatandaşlar: Bayram süresince Antalya’da otellerin yüzde yüz doluluk oranını aşması nedeniyle pek çok vatandaş sahillerde ve parklarda konaklamak zorunda kaldı. Zabıta ekipleri, sahillerde 462 çadırı kaldırdı ve Kurban Bayramı boyunca bin 288 işlem uyguladı.


Sahillerde Boğulma Tehlikesi: Kemer’de Kurban Bayramı nedeniyle sahiller doldu taştı. Hem yerli hem de yabancı turistlerin akın ettiği plajlarda boğulma tehlikesi arttı. Cankurtaranlar, 5 tatilciyi kurtardı ve sahilde kahraman ilan edildi.


Manavgat’ta Boğulma Olayı: Antalya’nın Manavgat ilçesinde ırmağa giren bir kişi boğuldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen kişinin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.


Orman Yangınlarına Karşı Denetim: Antalya’nın Alanya İlçesi’nde jandarma ekipleri, ormanlık alanlarda yangınlara karşı denetim yaptı. Yangın riskine karşı önlemler alındı.


Otomobil Yangını
: Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir otomobilde çıkan yangın, ormanlık alana sıçradı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Otomobil kullanılamaz hale geldi.


Antalya’daki son gelişmeleri aktardım. Yarın görüşmek üzere…

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.