DOLAR 32,4297
EURO 34,4575
ALTIN 2.489,12
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 30°C
Açık
Antalya
30°C
Açık
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 22°C

Antalya bu yıl 3 milyon Alman turist bekliyor

Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz’un kişisel bloğunda paylaştığı istatistiklere göre, bu yılın ilk 6 ayında Almanya’dan Antalya’ya 955 bin turist gelirken, temmuz ayı özelinde yarım milyon Alman’ın daha gelmesi bekleniyor. Yılın tamamında ise 3 milyon Alman turistin gelmesi öngörülüyor.

Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz’un kişisel bloğunda Antalya’da bu yıl 3 milyon Alman turist beklediğini açıkladı.

ARA REKLAM ALANI

Yazısında Alman turistlerin Türkiye’deki tatil yeri tercihinin çoğunlukla Antalya olduğunu vurgulayan Başkan Recep Yavuz, bunun nedeninin çok fazla otel seçeneği ve her şey dâhil tesislerin sayısının fazla olmasından kaynaklandığını aktardı. Bu sene Antalya’ya, turizmin oldukça iyi günler geçirdiği 2019 yılını da geçecek sayıda Alman turist gelebileceğinin öngörüldüğünü kaydeden Yavuz, yıl sonuna kadar 3 milyon Alman beklendiğini belirtti. 

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.