DOLAR 32,5868
EURO 34,8351
ALTIN 2.495,48
BIST 9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Ali Sazan’dan 23 Nisan mesajı

Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

A+
A-

Başkan Sazan mesajında şu ifadelere yer verdi.

ARA REKLAM ALANI

“Kurtuluş savaşında destanlar yazan bir milletin ebedi önderi olan Atatürk Cumhuriyeti kurduktan sonrada yaptığı devrimlerle 1000 yıllık tek adam yönetimine son vererek yönetimi halkın kendisine vermiştir.

Türk halkına yönetimi devretmenin ilk adımı olarak da 23 Nisan 1920 de TBMM’ni açmıştır. Türk milletini kendi geleceği ile ilgili verilecek kararlarda bizatihi karar vericinin milletin kendisi olmasını sağlamıştır. 23 Nisan 1920 tarihi TBMM ilk açılış yılı olmasının yanında Atatürk’ün kafasındaki savaştan sonra kurulacak devletin yönetim modelinin nasıl olacağının da işaret fişeğidir.

Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti devletinin yönetiminde belirleyici olan tek gücün halkın kendisi olacağını “Egemenlik Kayıtsız şartsız milletindir” diyerek tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu kararlılığın ve ilanın bir nişanesi olan TBMM’nin açılışının 102. Yıl dönümündeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir dönemin başlangıcı olan 23 Nisan gününü dünya çocuklarına bayram olarak hediye etmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 101. Defa kutlamanın kıvancını taşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yüce Türk milletinin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ı kutlu olsun”

Ali Sazan – Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.