DOLAR 32,4373
EURO 34,4579
ALTIN 2.479,08
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 21°C

AKSEKİ’DE DUYGU VE COŞKU DOLU 19 MAYIS

Kimi 70 kimi ise 7 yaşında yüreklerde 19 Mayıs coşkusuyla Akseki sokağa koştu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Türk milletinin azim, kararlılık ve bağımsızlık inancıyla başlattığı Milli Mücadele ruhunun yaşandığı gün olan 19 Mayısın 102. Yıldönümü kentte coşkuyla kutlandı.

KORTEJ VE MOBİL KONSER

Antalya’nın Akseki’ ilçesinde kutlamaların adresi yine sokaklar oldu. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yeni tip coronavirüs önlemleri çerçevesinde coşkuyla kutlandı. Akseki Belediyesi 19 Mayıs coşkusunu kortej ve mobil konser eşliğinde kentin tüm sokaklarına taşıdı.

ARA REKLAM ALANI

BAŞKAN ÖZKAN TÜM COŞKUYA ORTAK OLDU

Başkan İbrahim Özkan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında tüm gününü çocuklara-gençlere ayırdı. 7 den 70 e her yaşın coşku ve neşesine ortak oldu.

HEP BİRLİKTE İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Günün sonunda ise kentin mülki erkanı konvoy halinde Akseki’yi dolaştı. Saatler 19:19 u gösterdiğinde ise hep birlikte saydı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okundu.

#Akseki, #19Mayıs, #İbrahimÖzkan, #AntalyaDailyNews

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.