DOLAR 32,4205
EURO 34,7774
ALTIN 2.479,07
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C

AHMET KUMBUL: HAK YERİNİ BULDU

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

CHP İl Antalya il başkanı Ahmet Kumbul ve parti yöneticileri, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ARA REKLAM ALANI


TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Kumbul, Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermek için Antalya’da bulunan İstanbul seçmenini 32 otobüsle İstanbul’a taşıdıklarını kaydetti.Başkan Kumbul, İmamoğlu’na zaferini getiren gerekçeleri tek tek anlattı.

İşte Ahmet Kumbul’un açıklamasında dikkat çeken detaylar.

“Milletin iradesini gasp edenlere, ülkeyi ekonomik açıdan uçuruma doğru sürükleyenlere karşı İstanbul halkı 23 Haziran’da cevabını sert bir şekilde vermiştir. YSK eliyle yapılan bu hukuksuzluğa karşı, tüm Türkiye kenetlenmiş, tek yürek olmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Örgütü olarak, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, üyelerimiz, gönüllülerimizle Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermek, Antalya’da ikamet eden veya o tarihlerde Antalya’da bulunan İstanbul seçmenini İstanbul’a taşımak, seçmenin sandıktaki iradesini korumak için el ele verdik.

ANTALYA’DAN İSTANBUL’A 32 OTOBÜS

19 ilçemizden gelen talepler doğrultusunda, Antalya’dan İstanbul’a 32 otobüsle en temel vatandaşlık görevlerini yerine getirmek isteyen İstanbul seçmenlerini taşıdık.

Tüm Türkiye’deki CHP İl Başkanları, sorumlu oldukları ilçelerde seçmenin sandıktaki iradesinin güvencesi oldu. Bu büyük zafer, demokrasiye, adalete, hakka ve hukuka inanan insanların azmi ve inancı ile kazanıldı. Tek adam rejiminin sandıkta nasıl yıkılacağının tarihteki ilk ve belki de en güzel örneğini verdik.

BÜTÜN MEMLEKETE BAHAR GETİRDİK

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı uzun Adalet yürüyüşünden bugüne, Türkiye’de demokrasiye, Cumhuriyetin temel kazanımlarına, kuvvetler ayrılığına, parlamenter rejime, hukukun bağımsızlığına inanan bütün kesimlerin bütün farklılıkları bir kenara bırakarak yan yana gelmesiyle inşa edilmiş bir süreçtir.

Hatırlarsanız; İYİ Parti’nin, 24 Haziran 2018’deki seçimlere katılabilmesi için, 15 milletvekilimiz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla istifa ederek İYİ Parti’ye katılmıştı. Milletvekili sayımızın azalacağı gerçeğine rağmen; demokrasinin önüne konulan tuzağı kaldırmak için atılan bu adım, milletin iradesine yönelik gaspa, kumpasa zırh olmuştur.

İYİ Parti ile birlikte kurduğumuz Millet İttifakı ve yukarıda bahsettiğimiz değerleri benimseyen herkesle birlikte yürüdüğümüz bu yolda, ilk olarak Martın Sonu Bahar dedik ve 31 Mart’ta bütün memlekete baharı getirdik

HALK HER ŞEYİ GÖRMÜŞTÜR

Savaş meydanlarında kurulan, köklerinde Müdafaa-i Hukuk ve Kuva-yi Milliye bulunan, Cumhuriyeti kuran Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhur İttifakı liderleri tarafından, çocukların bile inanmayacağı şekilde devletin bekası için bir tehditmiş gibi gösterilmek istendi.

Hâlbuki bu devletin bekası için tehdit olan terör örgütlerini kimlerin el üstünde tuttuğunu, kimlerin devlet sırlarının yer aldığı kozmik odaya kimleri soktuğunu, Oslo’da olan bitenleri, Habur’daki rezaleti, hatta ve hatta 23 Haziran seçimlerine birkaç gün kala terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ve kardeşinden kimlerin medet umduğunu bu halk çok iyi görmüştür.

BU ZAFER ASLA BİR TESADÜF DEĞİLDİR

23 Haziran’daki zafer asla bir tesadüf değildir. 31 Mart’ta elde edilen zaferin, katlanarak büyümüş halidir.Vatandaşın derdine derman olan, haktan, halktan, hukuktan, şeffaflıktan, doğadan, insandan yana belediyelerimizle halkımıza umut olmaya devam edeceğiz.

ÖNÜMÜZDE UZUN VE MEŞAKKATLİ BİR YOL VAR

Son olarak;Artık yerel seçimler bitmiştir. Önümüzde uzun ve meşakkatli bir yol vardır. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı bu sonuçlardan bir ders çıkarmalı, ülkenin normalleşmesi için ötekileştirici, ayrıştırıcı söylemlerinden vazgeçmesi gerekmektedir.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.