DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

Ahmet Boztaş, Dualarla Anıldı !

Covid-19 nedeniyle 4 Mayıs 2022 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) eski başkanı Ahmet Boztaş, vefatının birinci yıldönümünde mezarı başında anıldı.

4 Mayıs 2021 tarihinde, yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Antalya Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybeden MATSO eski başkanı Ahmet Boztaş, vefatının birinci yılında kabri başında anıldı.

ARA REKLAM ALANI

MATSO tarafından Eski Hisar Mezarlığında düzenlenen Mevlid-i Şerif’li anma programına Ahmet Boztaş’ın ailesi, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Müftüsü Abdullah Eroğlu, MATSO çalışanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an tilaveti ile başlayan program, okunan hatim duası sonrasında Müftü Eroğlu’nun yaptığı dua ile sona erdi. Mevlide katılanlar Ahmet Boztaş’ın kabri başına giderek dua okudu.

‘Boztaş’ın Yolunda Devam Edeceğiz’

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Boztaş’ın kabri başında dua okuyan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat’ın ekonomisini geliştirmek adına birçok projeye imza atan ve hayalinde de gerçekleştirmek istediği birçok projesi olan Ahmet Boztaş’ı erken yaşta kaybettiklerini belirterek, “Ahmet Boztaş ağabeyimiz, hareketliliği, azmi ve çalışkanlığı ile bizlere her zaman örnek oldu. Başlattığı çalışmaları tamamlamak ve ilçemizin ekonomik gelişimini artırmak için açtığı yolda kendisini takip etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Güngör, “Vefatının birinci yılında kaybetmenin acısını hala içimizde yaşıyoruz, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.