DOLAR 32,5615
EURO 34,9979
ALTIN 2.435,97
BIST 9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Adlıhan DERE; 2020 Eğitim Yılı Olacak!

ANTALYADAILYNEWS

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2019 Yılı Oda Genel Sekreterleri 2. Hizmet İçi Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

ARA REKLAM ALANI

“Genel Sekreterlerimiz Sistemin Temel Taşı”

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere Oda Genel Sekreterlerine seslendi, “Odalarımızın çok değerli genel sekreterleri, sizler 82 bin esnaf ve sanatkarımızın en çok karşılaştığı kişilersiniz, sizler bizim adımıza 82 bin esnafı en iyi şekilde karşılayan, işlemlerini gerçekleştiren ve bizleri temsil eden mesai arkadaşlarımızsınız. Esnaf ve sanatkarımızın baş tacı olduğu bu sistemin temel yapı taşı sizlersiniz. Büyük önem vererek gerçekleştirdiğimiz bu eğitim ve değerlendirme toplantıları sayesinde edindiğiniz bilgiler ve aldığınız eğitimler doğrultusunda bir yanlış varsa düzeltmeniz, tüm işlemlerinizi mevzuata uygun bir şekilde gerçekleştirmeniz gerekli. Sizler de bu toplantılara gereken hassasiyeti gösterin ve her türlü sorunuzu bizlere yöneltin. Bizler bu toplantıları, esnaf ve sanatkarlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla gerçekleştiriyoruz. Dikkat etmeniz gereken konuların başında, tüm işlemlerinizi Ticaret Bakanlığımız, Konfederasyonumuz ve Birliğimizden Odalarımıza gelen genelgeler doğrultusunda, Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirmeniz ve mevzuata uygun olmayan hiçbir işleme imza atmamanız geliyor.” dedi.

“2020 Eğitim Yılı Olacak”

AESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere 2020 yılında eğitim faaliyetlerine büyük bir ağırlık vereceklerini aktardı. “Bugün burada Esnaf – Sanatkarlar Bilgi İşlem Sistemi (ESBİS), Sistem Yenilikleri, Coğrafi Bilgi Sistemi, Mobil Uygulama, Muhasebe Sistemi, Mevzuat, Etkili İletişim ve İletişim Teknikleri konularında eğitim sunumları gerçekleştirilecek. 2020 yılında da yine eğitimlerimize hızlı ve yoğun bir şekilde devam edeceğiz. ” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.