DOLAR 32,3800
EURO 34,6785
ALTIN 2.402,78
BIST 10.051,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 27°C
Cum 22°C
Cts 22°C

İHRACATA ‘MAXIMUM GROUP’ DOPİNGİ !

Maximum Group ve Bynet İnşaatın birlikte organize ettiği 11.Uluslararası Mutfak Ekipmanları ve Ev Tekstili Fuarı 22 farklı ülkeden 450’den fazla alım heyeti ile ülkemizden 125 üretici markayı Antalya’da buluşturdu.

200 MİLYON DOLAR İHRACAT!

11. Uluslararası Maksimum Grup Mutfak Ekipmanları ve Ev Tekstili Fuarında 20 milyon dolarlık ihracat gerçekleşti. Maksimum Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bayram bu güne kadar düzenledikleri toplam 11 organizasyonda 200 milyon doların üzerinde ihracat gerçekleştirdiklerini söyledi.

ARA REKLAM ALANI

MUTFAK EKİPMANLARI VE EV TEKSTİLİ FUARI

Maximum Group, Mutfak Ekipmanları ve Ev tekstili alanında Türk üretici firmalarının bulunduğu dünya vitrinine çıkarmaya devam ediyor. Maximum Group, 11.Uluslararası Mutfak Ekipmanları ve Ev Tekstili Fuarı 14-18 Ocak tarihleri ​​arasında Antalya Titanic Deluxe Belek Hotel’de başladı.

ŞAHİN BAYRAM- MAXIMUM GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI

“İHRACATA İNANDIK”

Başta Ortadoğu olmak üzere Asya’dan Afrika’ya 22 ülkeden alım heyetlerini bir kez daha ülkemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Maximum Group Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bayram, “ 2011 yılında ilk olarak Irak’la başladık, bugün ise dünyanın 20 farklı ülkesinden alım heyetleri ağırlıyoruz. Dün 35 üretici firmayla başlarken bu işe, bugün burada 135’e yakın üretici firmamızın olduğu 11.uluslararası organizasyonumuzu gerçekleştiriyoruz. İhracata inanmak, ekibin gücüne inanmak ve işi samimi noktada götürmeye çalışmak bütün doğruları yanında getiriyor. Bu da özveri ve çaba gerektiriyor. Sadece bulunduğunuz yerde kalmakla sınırlı olmamak gerekiyor. Dünyanın bütün topraklarını karış karış gezmeniz gerekiyor. İnsanlarla ilişkilerinizi sıkı tutmanız gerekiyor. İşin bir noktası fiyat olabilir, bir noktası servis olabilir, bir noktası hizmet olabilir, bir noktası da  istikrar ve devamlılık olabilir. Parçaların tamamını bir araya getirebildiğimiz sürece ancak başarıya ve doğruya yaklaşabiliyoruz. Üretici firmalardan çıkan her toplu iğnenin bizim için kıymeti harbiyesi çok yüksek. İnanç ve temel değerlerimizden  bir tanesi de bu ülkede ihracatın ne kadar kıymetli olduğunu bu ülke de gerçek milliyetçiliğin aslında buradan çıkacak her bir toplu iğnenin bile ne kadar anlamlı olduğu. Ekip arkadaşlarımıza da her zaman bunu yansıtmaya çalıştık.”

“TAŞIN ALTINA GÖVDEMİZİ SOKTUK”

İki yıllık Ar-Ge çalışmasının ardından Ev Tekstili alanına ilk kez girdiklerini belirten Bayram, “ Fuarımızda Mutfak ekipmanları alanında üretici 100 firmamız bulunuyor. Mutfak ekipmanları alanında olduğu gibi ev tekstili alanında da üretici firmalarımızı desteklemeye çalışıyoruz. Bu fuarda belki onların yapacağı pek çok bütçesel harcamaları bile firmamız nezdinde kendimiz karşıladık. Getireceğimiz müşteriler dahil olmak üzere taşın altına sadece elimizi değil gövdemizi soktuk. Bu gün burada 25 tane ev tekstil alanında üretim yapan firmamız var. Hedefimiz; 2020 yılı içerisinde özel bir tekstil organizasyon ile en az 120 üretici firmamızı 800’ e yakın yabancı alım heyetiyle buluşturmak.”  


“FİRMALARIMIZ %90 MUTLU”

Maximum Group’un fuarlarına katılan üretici firmaların %90 oranında mutlu olduklarına dikkat çeken Maximum Group Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bayram bu başarının nasıl gerçekleştiğini de açıkladı Bayram; “Hakikaten bu işin öncesinde ciddi bir Ar-ge ciddi bir çalışma var. İşi sadece finansal anlamda desteklemek bu organizasyonu yapmak yeterli değil. Müşteri noktasında da adım adım , karış karış, nokta nokta en iyi müşterileri seçerek hem de yeni müşterileri çok iyi analiz ederek iyi istihbaratlar sağlayarak bu noktaya getirebilmek gerekiyor ve bu gerçekten meşakkatli bir iş. Bizler bu oluşumu, ihracat noktasında yaptığımız her faaliyeti biraz daha fazla desteklenmesini ve önemsenmesini istiyoruz.” dedi

22 FARKLI ÜLKEDEN 450 ALIM HEYETİ

Maximum Group, 11.Uluslararası Mutfak Ekipmanları ve Ev Tekstili Fuarı’na Filistin, Makedonya, Ukrayna, Cezayir, Fas, Tunus, Libya, Irak, Özbekisan, Suudi Arabistan, Sırbistan, Rusya, Kuveyt, Kırgızistan, Kazakistan, Tanzanya, Azerbaycan, İran , Katar, Ürdün, İsrail ve Birleşik Arap ülkeleri olmak üzere 22 ülkeden alım heyetleri katıldı.



YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.