DOLAR 34,2298
EURO 37,3788
ALTIN 2.917,91
BIST 8.770,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Çar 30°C
Per 27°C
Cum 26°C
Cts 26°C

MANAVGAT’TA RAHVAN AT YARIŞLARI HEYECANI 13 EKİMDE!

ARA REKLAM ALANI

HASAN DELİKKULAK: “BU GELENEĞİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Manavgat’ta geleneksel hale gelen rahvan at yarışları, bu yıl 15’incisi ile 13 Ekim pazar günü at severleri bir araya getirecek. Manavgat Side Rahvan Atları Spor Derneği Başkanı Hasan Delikkulak, yarışlara dair heyecan verici açıklamalarda bulundu.

Hasan DELİKKULAK- Manavgat Side Rahvan Atları Spor Kulübü Derneği Başkanı

Hasan Delikkulak, 50 yıllık bir geleneği yaşatmanın gururunu taşıdıklarını belirterek, bu yılki yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından yoğun ilgi olduğunu söyledi. 9 kategoride düzenlenecek yarışlarda toplamda 400 bin TL ödül dağıtılacak. Ayrıca, yabancı katılımcılar da yarışlara renk katacak.

Delikkulak’ın Açıklamalarından Önemli Başlıklar:

  • Yoğun Katılım: Bu yıl 120’nin üzerinde atın yarışması bekleniyor.
  • Zengin Ödül Havuzu: Toplamda 400 bin TL ödül dağıtılacak.
  • Uluslararası Katılım: Almanya, İngiltere, Norveç, Fransa ve İtalya gibi ülkelerden katılımcılar olacak.
  • Çocuklara Özel Etkinlikler: Yarışlara gelen çocuklar için ücretsiz at binme imkanı sağlanacak.
  • Büyüyen Bir Aile: Derneğin üye sayısı her geçen gün artıyor.
  • Genişleyen Vizyon: Atlı cirit, atlı okçuluk gibi spor dallarını da kapsayan bir festival düzenleme hedefleniyor.

Manavgat Belediyesi’nden Tam Destek

Manavgat Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yarışlara büyük destek veriyor. Belediye Başkanı’nın da yarışlara katılım sağlayacağı öğrenildi. Ayrıca Süral, Defne ve Barut otelleri de organizasyona en fazla destekte bulunan kuruluşlar olarak öne çıkıyor.

Manavgat’ta Unutulmaz Bir Gün

Başkan Delikkulak, 13 Ekim Pazar günü, Manavgat’ta atların heyecan dolu mücadelesine tanık olmak isteyen herkesi yarışlara davet ediyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.