DOLAR 34,2273
EURO 37,2969
ALTIN 2.932,67
BIST 8.860,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 27°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Nashira City Resort: Genç Kanaryaların Yeni Yuvası!

ARA REKLAM ALANI

Antalya’nın gözde spor tesislerinden Nashira City Resort, 17 yaş altı Fenerbahçe altyapı takımını ağırlayarak spor dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Nashira City Resort, Genç Fenerbahçe’ye Ev Sahipliği Yaptı

Fenerbahçe’nin genç yıldızları, Antalyaspor karşılaşması öncesi Nashira’da kampa girerek hem antrenmanlarını gerçekleştirdi hem de keyifli vakit geçirdi. Tesisin konforlu ortamı ve profesyonel hizmetleri, genç futbolcuların performanslarını artırmalarına önemli katkı sağladı.

Özdemir; Fenerbahçe’yi ağırlamak bizim için büyük bir onur

Nashira City Resort Genel Müdürü İrfan Özdemir, yaptığı açıklamada tesisin sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu vurguladı. Özdemir, “Fenerbahçe gibi köklü bir kulübün altyapı takımını ağırlamak bizim için büyük bir onur. Sporun gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Antalya’da Sporun Adresi: Nashira City Resort

Hüseyin Aydoğan liderliğindeki Nashira City Resort, sadece futbol değil, tenis, voleybol, hentbol gibi birçok farklı spor dalına da ev sahipliği yapıyor. Tesisin kendi bisiklet takımı da geçtiğimiz haftalarda Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil etti. Süper Lig hakemleri de sık sık Nashira’yı tercih ediyor.

Nashira, Genç Sporcuların Gelişimine Destek Oluyor

Önümüzdeki haftalarda 4 futbol takımıyla daha anlaşma imzalayan Antalya’da sporun ve sporunun buluşma noktası Nashira City Resort, Antalya’nın spor turizmine önemli katkılar sağlıyor. Genç sporcuların gelişimine destek olan tesis, hem Türk sporuna hem de Antalya’ya değer katmaya devam edecek.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.