DOLAR 34,2525
EURO 37,1485
ALTIN 3.010,44
BIST 8.726,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Antalya Bülten 07.08.2024

ARA REKLAM ALANI

Günaydın! Antalya’da son 24 saat içinde öne çıkan gelişmeleri sizinle paylaşayım:

TEKNOFEST 2024 HAZIRLIKLARI: Antalya, Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2024’e ev sahipliği yapacak. Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 5-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek yarışma finallerinde belirlenen şampiyonlar, ödüllerini TEKNOFEST Adana’nın ana sahnesinde teslim alacaklar.

TARİHİ ESER OPERASYONU: Demre ve Finike ilçelerinde yapılan tarihi eser operasyonunda 1840 sikke, 1 tarihi madalyon, 7 tarihi obje ve 1 dedektör ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığına karşı çalışmalarını sürdürüyor.

KİRA FİYATLARINDAKİ ARTIŞ: Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, kira fiyatlarındaki fahiş artışa dikkat çekti. Özellikle TÜFE oranının üzerinde yapılan zamların kabul edilemez olduğunu vurguladı ve  çözüm için önerilerde bulundu.

ANTALYA OSB YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ: Ali Bahar’ın hayatını kaybetmesi sonucu Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hasan Ali Gönen, Başkan Vekilliği’ne de Yiğit Budak seçildi.

GAZİPAŞA GÜMRÜK DENETLEME İSTASYONU: Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, tarım ürünlerinin gümrükleme işlemlerinin Alanya’da yapılmasına yönelik taleplerin karşılık bulduğunu açıkladı. Erdem, “Gazipaşa’da gümrük denetleme istasyonu kuruluyor ve üreticilerin mahsulleri daha fazla değer kazanacak” dedi.

MATSO KARİYER PROJESİ: Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı iş birliğiyle MATSO Kariyer projesini hayata geçirdi. Bu proje, iş arayanları ve işverenleri bir araya getiren online bir platform oluşturmayı amaçlıyor.

Yeni gelişmeleri yarın da paylaşmak dileğiyle, iyi günler! 🌟

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.