DOLAR 34,1892
EURO 37,0932
ALTIN 2.979,31
BIST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Antalya Bülten 10.07.2024

Antalya’da son 24 saatte öne çıkan gelişmeler şu şekilde;

ARA REKLAM ALANI

Narkoçelik-26 Operasyonu: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya dahil 12 ilde düzenlenen “Narkoçelik-26” operasyonunda 27 sokak satıcısının yakalandığını ve 19’unun tutuklandığını açıkladı. Operasyon kapsamında 426 kg uyuşturucu madde, 3 milyon 915 bin 485 adet kök kenevir ve kök skunk, 2 milyon 512 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Toplamda 57 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı, 28’i tutuklandı ve 14’ü hakkında adli kontrol kararı verildi.


Sahte Para Operasyonu: Antalya’nın Alanya ilçesinde 7 ayrı iş yerine sahte para veren yabancı uyruklu 2 şüpheli polis tarafından kaldıkları otelde yakalandı. Şahısların kaldığı otelde çok sayıda sahte para ele geçirildi ve “Parada Sahtecilik” suçundan gözaltına alındılar.


Sıcak Hava ve Sahilde Gece Yaşam: Antalya’da sıcak hava nedeniyle vatandaşlar geceyi Konyaaltı Sahili’nde geçiriyor. Sahile gelen insanlar taşların üzerine serdikleri battaniyelerde uyuyarak serinlemeye çalışıyor. Gündüz sıcaklığının 43, gece sıcaklığının 33 derece olduğu kent, adeta açık bir saunaya dönüşmüş durumda.


İçme Suyu Sorunu ve Abonelik İptalleri: Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, özellikle yaylalarda yaşanan içme suyu sıkıntısına çözüm bulmak için harekete geçti. İçme suyu ile bahçe sulayanlara ASAT ekipleri, tutanak tutarak aboneliklerini iptal ediyor. Vatandaşlardan, geçici insani tüketim amaçlı aboneliklerle sulama yapılmaması ricada bulunuluyor.


Yangın ve Yaban Keçileri: Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belkıs Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, zeytin ve meyve ağaçlarının bulunduğu bahçelere zarar verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Ayrıca Antalya’nın Akseki ilçesinde yaban keçileri karayolunda görüntülendi.


Antalyaspor Transferleri: Antalyaspor, Soner Dikmen ve Kenan Piric transferlerinin ardından 3. imzaya çok yakın. Kırmızı-Beyazlılar, Standard Liège’den Moussa Djenepo’yu Antalya’ya getiriyor. Geçtiğimiz sezon başında Southampton’dan Standard Liège’e transfer olan 26 yaşındaki futbolcunun Belçika ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Hem Belçika ekibiyle hem de Moussa Djenepo ile anlaşmaya varan Antalyaspor, sağlık kontrolü ve resmi imza için futbolcuyu Türkiye’ye getirecek.


Yarın yeni haberleri aktarmaya devam edeceğiz! 🌞🌴

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.