DOLAR 34,2315
EURO 37,0221
ALTIN 3.023,62
BIST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Çar 26°C
Per 27°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Horus Paradise Hotel’den Çevre Hassasiyeti

ARA REKLAM ALANI

Akdeniz sahilleri, nesli tükenme tehlikesi altındaki deniz kaplumbağaları için önemli yumurtlama alanlarından biri. Horus Paradise Hotel, bu doğal güzellikleri korumak amacıyla sahillerde kapsamlı bir çevre temizliği gerçekleştirdi.

Misafirler Büyük Destek Veriyor

Otel personeli ve misafirler, mavi bayraklı plajda bir araya gelerek çevre temizliğine katkı sağladılar. Alman, İngiliz ve Rus misafirler, bu etkinliği keyifle deneyimledi. Alman vatandaşı, otelin harika olduğunu ve temiz plajdan memnun kaldığını belirtti. İngiliz vatandaşı ise ilk defa böyle bir etkinliğe katıldığını ve kendini sakin, mutlu ve huzurlu hissettiğini ifade etti. Rus yönetici ise Türkiye tatillerini sevdiğini ve temizlik etkinliğine katılmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Amaç; Sürdürülebilir Turizm ve Çevre

Hedeflerinin daha temiz bir doğa ve gelecek olduğunu belirte otelin operasyon yöneticisi Ömer Karahanlı, “Tesisimiz sürdürülebilir turizm ve sürdürülebilir bir çevre konularında çok hassas. Periyodik olarak çevremizi temizliyoruz.  Caretta Carettaların denize yolculuklarının başladığı bu günlerde temizliğe çok daha dikkat ediyoruz. Otelimizde konaklayan misafirlerimizde bizlere destek oluyor. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Otantik Mısır mimarisi ve yemyeşil bahçesiyle öne çıkan Horus Paradise Hotel, “Daha temiz bir doğa” temasıyla  çevre koruma bilincini artırmayı amaçlıyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.