DOLAR 34,2259
EURO 37,0653
ALTIN 2.994,41
BIST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Sal 26°C
Çar 27°C
Per 27°C
Cum 28°C

Antalya Bülten 03.07.2024

Günaydın! Antalya’daki son 24 saat içinde yaşanan gelişmeleri sizinle paylaşayım:

ARA REKLAM ALANI

A Milli Futbol Takımı Zaferi: A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Son 16 Turu’nda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Bu heyecanlı maç, Antalya’da birçok noktada kurulan dev ekranlarda izlendi. Akdeniz Üniversitesi stadyumunda yapılan mezuniyet töreninde de öğrenciler ve veliler milli maçı bir arada izledi.

Etkinlik Yasakları: Antalya Valiliği, “Sözde-Antalya 10. Onur Ayı” etkinlikleri adı altında yapılması planlanan yürüyüşler, basın açıklamaları, oturma eylemleri ve piknik gibi faaliyetleri 15 gün süreyle yasakladı.

Güvenlik Operasyonları: Antalya Emniyeti, son 2 haftada asayiş olaylarıyla ilgili 387 kişiyi tutuklayarak cezaevine gönderdi. Ayrıca yapılan aramalarda silahlar, fişekler, kesici aletler ve ziynet eşyaları ele geçirildi.

Sıcak Hava ve Deniz Suyu Sıcaklığı: Antalya’da sıcak hava etkili oluyor. Hava sıcaklığı 38 dereceye ulaştı ve deniz suyu sıcaklığı 30 derece olarak ölçüldü. Konyaaltı, Lara ve Sarısu sahillerinde serinlemek isteyenler denize giriyor.

Halk Ekmek Fabrikası Yangını: Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin halk ekmek fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri hızlı müdahaleyle yangını kontrol altına aldı.

Yaz Kur’an Kursları: Antalya’da yaz Kur’an kursları başladı. İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, çocukların dini ve dünyevi bilgilerle hayatlarını devam ettirmelerinin önemini vurguladı. Yaz kursları 6 hafta sürecek.

Yeni haberlerle yine görüşmek dileğiyle! 🌞

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.