DOLAR 34,2259
EURO 37,0653
ALTIN 2.994,41
BIST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Sal 26°C
Çar 27°C
Per 27°C
Cum 28°C

Antalya Bülten 01.07.2024

Günaydın! Antalya’da son 24 saatte öne çıkan bazı haberler:

ARA REKLAM ALANI

Antalya Havalimanı Rekor Tazeledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya Havalimanı’nda sürekli artan yolcu sayısına dikkat çekerek, 29 Haziran’da yeni bir rekora ulaşıldığını açıkladı. Söz konusu tarihte Antalya Havalimanı’nda toplam 209 bin 540 yolcuya hizmet verildi ve 2024’ün en yüksek yolcu sayısına ulaşıldı.
Orman Yangınları: Antalya’nın Lara bölgesindeki plaja yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı, ancak 30 hektar alan ve ekili bir sera zarar gördü. Ayrıca Manavgat’taki Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda da bir yangın meydana geldi ve 1 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.
İsrail’e Yönelik Tepkiler: İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına karşı Antalya’da sağlık çalışanlarından oluşan Sessiz Hekimler Platformu sessiz bir protesto gerçekleştirdi. Ellerinde Türkiye ve Filistin bayraklarıyla Muratpaşa Camii avlusundan başlayarak Kapalıyol boyunca yürüdüler.
Eğitim Haberleri: Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarını açıkladı. Türkiye genelinde 352 öğrenci, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. Antalya’da ise 500 tam puan alan 11 öğrenci olduğu belirtildi. Ayrıca 2023 yılında Antalya’dan 26 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan almıştı.
Kahve Fidanlarından İlk Verimler: Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde deneme amaçlı dikilen kahve fidanlarından ilk verimler alınmaya başlandı. Türk kahvesi artık Türk topraklarından temin edilecek.

Yarınki haberlerde görüşmek üzere! 🌟

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.