DOLAR 32,3190
EURO 35,0421
ALTIN 2.282,74
BIST 8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C

4. Antalya Akra Caz Festivali başlıyor

Caz müziğin ünlü isimleri, 4. Antalya Akra Caz Festivali’nde sanatseverlerle buluşuyor. Bu yıl Antalya’da dördüncüsü gerçekleşecek olan festival, modern ve klasik cazın yanı sıra caz müziği, funk, rock, latin, soul ve elektronik tarzla harmanlayan renkli bir müzikal yelpazeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

4. Antalya Akra Caz Festivali, 25 Eylül – 09 Ekim 2021 tarihleri arasında Akdeniz’in ve Beydağları’nın eşsiz manzarası eşliğinde Akra Hotels‘in açık hava sahnesinde gerçekleşecek. Türk Hava Yolları’nın ulaşım sponsoru olduğu, Akra Hotels tarafından düzenlenen festivalin bilet gelirleri, Manavgat Ormanları’nın yeniden yeşertilmesi için kullanılacaktır.Festivalin biletleri, yurt içinde ve yurt dışında Biletix gişelerinden ve biletix.com adresinden alınabilir.

ARA REKLAM ALANI

Festival dördüncü yılına; kendine has yorumu, renkli ve güçlü sesiyle beğeni toplayan, Hollanda’da yaşayan Türk kökenli sanatçı Karsu ile başlıyor. 25 Eylül’deki açılış gecesinde caz, blues, funk ve etnik ritimleri birleştirdiği bestelerini seslendirecek olan Karsu’nun yanı sıra Akra Jazz Band de sahne alacak.

Gitar sanatçısı Önder Focan ve Şallıel Kardeşler; funky ve enerjik ritimlere sahip, caz repertuvarından oluşan “Funkbook”projesiyle 29 Eylül’de sahnede olacak.

Geçtiğimiz yıllarda festivalde unutulmaz bir performansa imza atan dünyaca ünlü Rus saksafon sanatçısı Igor Butman ve Moskova Caz Orkestrası bu kez de güçlü sesiyle Fantine’nin solist olarak yer alacağı muhteşem bir konserle 1 Ekim’de festival sahnesinde olacak.

Sonic Boom, müzikseverlerin yakından tanıdığı dört başarılı isim, Elif Çağlar (vokal), Çağrı Sertel (tuşlu çalgılar), Alp Ersönmez (bas gitar) ve Volkan Öktem’in (davul) bir araya gelmesiyle, 2019 yılında kuruldu. “Sonic Boom” projesi 2 Ekim’de dinleyenlerle buluşacak

“İstanbul Sessions” projesiyle İstanbul’un dinamik renklerini sunmaya devam eden İlhan Erşahin, sevilen parçaları ile 6 Ekim’de, grubuyla ve Arto Tunçboyacıyan’ın konuk sanatçı olarak katılımı ile festival sahnesinde olacak bir diğer isim.

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, dördüncü yılında da festivali yalnız bırakmıyor. 8 ve 9 Ekim tarihlerinde iki konser ile sanatseverlerle buluşacak olan sanatçının, Türk edebiyatının unutulmaz şair ve yazarlarının şiirlerini bestelediği şarkı albümlerinin dördüncüsü olan yeni albümü Antalya’da ilk kez dinleyenlerle buluşacak. Fazıl Say şarkılarını güçlü sesi ve büyüleyici sahne performansıyla solist Serenad Bağcan yorumlayacak. Vurmasazlarda Aykut Köselerli, viyolonselde Jamal Aliyev eşlik edecek.

Bilet gelirleri Manavgat Ormanları için kullanılacak.

Akra Hotels Ailesi olarak, biraz olsun doğanın ve umudun yeşermesine katkı sunabilmek amacıyla,  Antalya Akra Caz Festivali’nin bilet gelirleri, Manavgat Ormanları’nın yeniden yeşertilmesi için kullanılacaktır.

Festival biletleri Biletix’te Satışta…

Türk Hava Yolları’nın ulaşım sponsoru olduğu, Akra Hotels tarafından düzenlenen festivalin biletleri, yurt içinde ve yurt dışında Biletix gişelerinde ve biletix.com adresinde satışta. 4.Antalya Akra Caz Festivali’nin tek konser biletleri 150 TL’den, tüm konserleri kapsayan kombine biletleri ise 450 TL’den Biletix gişelerinden ya da www.biletix.com adresinden alınabilir.

Bilet satışı ve etkinlik ile ilgili tüm düzenlemeler, Türkiye Cumhuriyeti‘nin ilgili bakanlıklarınca yayınlanan genelgelerdeki şartlar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.