DOLAR 32,5309
EURO 34,9615
ALTIN 2.439,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Başkan Türel Kanadalı Ünlü Fotoğrafçıya Poz Verdi

AntalyaDailyNews

ARA REKLAM ALANI

Başkan Türel Kanadalı Ünlü Fotoğrafçıya Poz Verdi

Kanadalı dünyaca ünlü fotoğrafçı ve seyahat yazarı Randy Van Der Starren ile Kanada’nın yüksek tirajlı dergisi Ottawa Life’ın editörü Dan Donovan Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin konuğu olarak  Antalya’ya geldi. Kanadalı konuklar Başkan Türel’i ziyaret etti. Başkan Türel imza yerine geçen ünlü sandalyesi ile Kanadalı fotoğrafçıya poz verdi.

Antalya’ya Hayran Kaldılar

Antalya’da bulundukları süre içerisinde Alanya, Köprülü Kanyon, Side, Perge ve Aspendos, batı bölgesinde Demre, Kaş, Kalkan’ı gezerek birçok fotoğraf çekimi yapan Kanadalı konuklar Antalya’ya hayran kaldıklarını söyledi.

Türel Antalya ’yı Tanıttı

Konuklarına Antalya ile ilgili bilgi veren Başkan Türel, “Antalya’mız bir dünya kenti. Londra ve Paris’ten sonra New York ile birlikte dünyada en çok ziyaret edilen 3. Şehiriz.  Umarım şehrimizden mutlu ayrılır ve bir daha gelirsiniz” şeklinde konuştu. Başkan Türel, Kanada’nın Kamloops Kenti’nde düzenlenen yarışmada Antalya’nın “Beş Çiçekli Altın Şehir” ödülüne layık görüldüğünü anlatarak, ödül töreni vesilesiyle Kanada’ya gittiğini de belirtti.

Türel Ünlü Sandalyede Poz Verdi

Fotoğraflarında insan unsuru yerine kırmızı-beyaz ve turuncu-beyaz olmak üzere iki ayrı renkte yönetmen sandalyesi kullanan Randy Van Der Starren,  Antalya çekimlerinde milli renkler olduğu için ağırlıklı olarak kırmızı-beyaz renkli sandalye kullandı. 54 yaşındaki fotoğrafçı kırmızı beyaz sandalye ile Başkan Türel’in de fotoğraflarını çekti. Başkan Türel, belediye girişinde ve makamında ünlü fotoğrafçıya poz verdi.

Ziyaretin ardından Başkan Türel, konuklarına Antalya’nın geleneksel reçellerinden hediye etti.Kanadalı fotoğrafçı ve yazar Randy Van Der Starren ve Ottawa Life Dergisi editörü Dan Donovan 2 Kasım tarihine kadar Antalya’da olacak.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.