DOLAR 32,4990
EURO 34,7557
ALTIN 2.491,37
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Menderes Türel:Adaylar Değil Projeler Yarışsın”

ANTALYA DAILYNEWS

A+
A-

YÖRÜK KÖYÜ’NDE YAŞAM 24 SAAT

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte Yörükler Derneği’nin tarhana çorbası etkinliğine katıldı. Yörük Kültürü’nü son derece önemsediklerin belirten Başkan Türel, Yörük Köyü Projesi’ni anlatarak “24 saat yaşayacak bu Yörük Köyü’nde yalnızca gözleme, yayık ayranı, kıl çadırı olmayacak. Yörük köyünde nasıl yaşanıyorsa bizim kuracağımız Yörük Köyü’nde de yaşam hiç bozulmadan aynen o şekilde devam edecek” dedi.

ARA REKLAM ALANI

SÖZÜMÜZÜ TUTMAK İÇİN YAŞIYORUZ

Antalyalıların desteği ile bugüne kadar pek çok hizmet ve projeyi gerçekleştirme şansı bulduklarını ifade eden Başkanı Menderes Türel, “Şimdi metro yapacağız. Allah’a şükür her verdiğimiz sözü yerine getirmiş biri olarak onu da yapacağız. 2014 kataloğunda ne yazmışsak hepsi yapılmış.  Eksiği yok fazlası var. 19 kavşak demişiz 28 kavşak hemzeminle beraber 50 kavşak yapılmış. Biz verdiğimiz sözü yerine getirmek için yaşıyoruz. Şimdi aday olan mevcut belediye başkanlarının 2014’teki kataloglarını bir inceleyin ne söz vermişler ne yapmışlar diyorum. Kimse yaptıklarıyla seçim kazanmaz biz bunu biliyoruz ama yaptıklarımız yapacaklarımızın referansı. Şükürler olsun Antalya’da biz kazandığımızda memlekette kazanmış. Biz kaybedince de maalesef memleket kaybetmiş” ifadelerini kullandı.

ADAYLAR DEĞİL PROJELER YARIŞSIN

“Adaylar değil projeler yarışsın” diyen başkan Türel, yaptıklarımız yapacaklarımızın referansı dedi.Antalya’ya yapılan projelerin aynı zamanda iş ve aş demek olduğunun da altını çizen Başkan Türel, Boğaçayı Projesi’nin devamında hayata geçirilecek Film Stüdyolarının 10 bin kişiye iş imkânı sağlayacağını vurguladı. Başkan Türel, “Bu projelerle Antalya’yı dünya şehri yapıyorken Antalya’yı da işsizliğin olmadığı zengin bir şehir haline getirmek en büyük hedefimiz” dedi.

Antalya Daily News web sitesinde Abonelere ait video haber ve görsel içerikler yayınlanmaktadır.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.