DOLAR 32,5467
EURO 34,9817
ALTIN 2.420,36
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

ANTALYA’DA İŞ ADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Antalya DailyNews

Koçeroğlu Goup bünyesinde Manavgat’ta hizmet veren River Suite Hotel tüm odalarını havalar ısınana kadar çetin kış koşullarında dışarıda kalan ihtiyaç sahiplerine ücretsiz açtı.

ARA REKLAM ALANI

RIVER SUITE HOTEL EVSİZLERE AŞ VE SICAK YUVA OLDU

Turizmci iş adamı Taner Demir Durar yaklaşık 3 ay önce Antalya-Manavgat’ta hizmete açtığı River Süite isimli otelini çetin kış koşullarında geceyi dışarıda geçirmek zorunda kalan, içecek bir tas çorba bulamayan kader mahkumu ihtiyaç sahipleri için ücretsiz hizmete hazır olduklarını açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Antalya ’lı Turizmci iş adamı Taner Demir Durar ihtiyaç sahiplerine çağrısını otelinin sosyal medya hesabından duyurdu. Hayırsever iş adamının paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

DEVLETİMİZE DESTEK OLMAK İSTİYORUZ

Yardıma muhtaç vatandaşlar için Antalya Valiliği, Manavgat Kaymakamlığı,  Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Manavgat Belediyesi’ nin gereğini yaptığını kaydeden hayırsever iş adamı bizde vatandaş olarak devletimizin yanında  destek olmak istiyoruz dedi.

MANAVGAT’TA DUYARLI BİNLERCE İNSAN VAR

Manavgat ta duyarlı binlerce hayırsever iş insanının olduğunu kaydeden Taner Demir Durar önemli olanın o insanlara ulaşmak olduğuna dikkat çekti. Durar , ‘’Gerekirse müşteri almam , havalar ısınana kadar otelimin tüm odaları ihtiyaç sahiplerinin hizmetine hazır.’’ dedi.

ÇÜNKÜ BEN O HAYATI YAŞADIM

Antalyalı hayırsever iş adamının bu çağrısının altında bambaşka bir hayat hikayesi yatıyor. Bugün 12 farklı işletmesi bulunan Taner Demir Durar böyle bir düşünce nasıl aklınıza geldi sorusuna şöyle cevap verdi: ‘’Hayatım boyunca hep bu duygularla yaşadım. Çünkü ben o hayatı yaşayarak geldim. Sokaklarda kalmış bir insan olarak, çöp tenekelerinden ekmek çıkarıp yemiş biri olarak, lokantalarda bulaşık yıkayan biri olarak, poşetlere kum doldurup sahillerde yastık yapan biri olarak, bir kış boyu saç kurutma makinesiyle ısınan biri olarak bu duyguları hiç unutmadım. 80 milyon bu toplumda duyarsız kalacak en son insan benim. Çünkü ben o hayatı yaşadım çünkü ben o hayattan geldim.’’  ifadelerini kullandı.

Antalya Video Haber ve içerik hizmetleri . AntalyaDailyNews günlük kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Hasan dedi ki:

    Allah razi olsun taner beyden tum is adamlarina onrnek olmasi dilegiyle selamlar

  2. Latif dinler dedi ki:

    helal olsun be çok güzel hareket.

  3. Muşlureiso dedi ki:

    Senin gibi bir iş adamının daşaklarını elimde taşırım taner dayı