DOLAR 32,5995
EURO 34,7919
ALTIN 2.496,49
BIST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Masmo ‘dan Buruk Kutlama

ANTALYA DAILYNEWS

Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası 1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulundu, hep bir ağızdan İstiklal Marşını okudu.

ARA REKLAM ALANI

MUHASEBE HAFTASINDA BULUŞTULAR

Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.Manavgat protokolünün de iştirak ettiği etkinliğe çok sayıda muhasebe meslek mensubu aileleriyle birlikte katıldı.

MESLEK YASAMIZ GÜNCELLENSİN

Meslek mensuplarına seslenen Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Nezih Özgenç 3568 sayılı meslek yasasının artık çağın gerisinde kaldığına vurgu yaptı .Yasanın bir an önce güncellenmesi gerektiğini söyledi.

HÜZÜNLÜ KUTLAMA

Muhasebe Haftası’nı hüzünle karşıladıklarının vurgulayan Özgenç, “Türkiye’nin bir çok noktasında meslektaşlarımız ağır iş yükü altında canları pahasına görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeler. Yaşadığımız sorun ve sıkıntılar maalesef son zamanlarda birçok meslektaşımızı görevi başında kaybetmemize neden oldu. İşleri başında hayatlarını kaybeden meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine ve tüm meslek camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

“SAĞLIĞIMIZDAN OLMAK İSTEMİYORUZ”

Mesleğimiz için sağlığımızdan olmak istemiyoruz diyen Başkan Özgenç meslek mensupları adına isteklerini sıraladı. Masmo Başkanı Nezih Özgenç şu isteklerde bulundu.

“TÜRMOB ve Odaların görüşünün alınarak hazırlanacak güncel MESLEK YASASININ biran önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülerek yürürlüğe girmesini ve mesleğimizi daha iyi koşullara taşımasını istiyoruz. Bu konuda senelerdir her platformda ifade ettiğimiz aşağıdaki düşüncelerimizin yeni yasada yer almasını istiyoruz.Meslek mensubunun veya birinci derece yakınının hastalık, vefat vb. durumlarında MÜCBİR SEBEP hakkına sahip olmasını istiyoruz.Ticaretin sınırının olmadığı ekonomik süreçte, meslek mensuplarına yabancı meslektaşları ile rekabet edebilmeleri için yeşil pasaport hakkı tanınmasını,Dördüncü dönem geçici verginin kaldırılmasını,Beyan ve ödemede yaşanan uzama kaosunu önleyen daha gerçekçi bir düzenleme yapılmasını, Yeni işyeri açacak meslek mensuplarına KOSGEB desteğinin verilmesini istiyoruz.” dedi

2.ATATÜRK FUTBOL TURNUVASI MANAVGAT’TA

Başkan Özgenç , ASMMMO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Atatürk Türkiye Futbol turnuvasının yine Manavgat’ta düzenleneceğini müjdeledi. Özgenç, 8 Mart dünya kadınlar gününü en etkili bir şekilde kutlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

1-7 Mart Muhasebe haftası kutlama programında meslekte 25 yılı dolduranlar başta olmak üzere Masmo tarafından düzenlenen bir çok etkinlikte dereceye girenlere ödülleri verildi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.