DOLAR 32,4985
EURO 34,8273
ALTIN 2.475,69
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C

MANAVGAT’TA SAADET COŞKUSU

ANTALYA DAILYNEWS

A+
A-

Saadet Partisi Manavgat ’ta sahaya indi. 31 Mart yerel seçimlerinde “bizde varız” dedi.Sadet Partisi Manavgat demokrasi bulvarında bulunan seçim irtibat bürosunu açtı.

ARA REKLAM ALANI

BU GİDİŞE DUR DEMEMİZ LAZIM

Açılışta Manavgatlılara seslenen Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Ali Aktaş’ın eleştiri oklarının hedefinde Ak Parti hükumeti vardı. Aktaş Ak Parti hükumetine şu cümlelerle yüklendi, “16,5 yılsonunda Türkiye’de adalet namına bir şey bırakmadıkları gibi, bu 16,5 yıl sonra beraber yağmaladıkları devletten kamu düzeni diye bir şey bırakmadılar. Komşularla sıfır sorun diye başlayıp, komşularla sırf sorun haline gelen bir Türkiye ve bugün Suriye politikası nedeniyle güneyde çok ciddi bir güvenlik sıkıntısı yaşayan bir Türkiye haline geldi. 16,5 yıllık tecrübenin sonunda abartılı bir cümle kurarak söylemek isterim, böyle devam ederlerse 5 yıl sonra Sahabe efendilerimiz mezarından kalkıp parti kursalar, dindarlık konusunda hiçbir kimseye güvenmeyecek duruma gelir. Bu gidişe bir dur dememiz lazım. Türkiye toplumunun yüzde 70’i muhafazakar, dindar. Hatta daha fazlası. Bu toplum geçmişte güven duyulan insanlara tekrar güven duymasını sağlaması için bizim mutlaka örnek olmamız ve bu seçimde bir çıkış sergilememiz lazım.”

BEKA SORUNU DEĞİLDİR

Aktaş şöyle devam etti , “Belediye seçimi bir beka sorunu falan değildir sayın Cumhurbaşkanı’nın ifade ettiği gibi. Nihayetinde çöpümüzü toplayacak, kaldırımlarımızı yapacak,  yerel hizmetleri yapacak belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Seçime katılan hiçbir parti terörist değildir, din düşmanı değildir. Hiçbir siyasi parti şeytanlaştırılmayı, ötekileştirilmeyi hak etmiyor. Bir ülke azınlığın gayreti ile bölünmez, bir ülke çoğunluğun azınlığı dışlamasıyla bölünür. Sizden çok çalışmanızı rica ediyorum. Çok ciddi bir oyla 2023’te alternatif bir durumda olması lazım.”dedi.

ASIL GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ BİZİM İŞİMİZ

Saadet Partisi Manavgat Belediye Başkan adayı İlhami Demiral ise , Manavgat’ta Milli Görüş belediyeciliğinin ilk adımlarını atacaklarını belirterek,su ifadeleri kullandı, “Manavgat daha güzel hizmetlere layıktır. Yani hiç kimse ile kavga etmeden, barış dilini kullanarak Saadet Partisi de bu seçimlerde var diyoruz. Hiçbir ankette Saadet Partisi’ni göremiyorsunuz ama biz burada basının ve halkımızın önünde haykırıyoruz. Biz Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Manavgat’ta da tek başına seçime giren partiyiz. Ben sadece Saadet Partisi’nin belediye başkan adayıyım. Manavgat halkına sesleniyorum, inşallah Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştığınız zaman asla bırakmayacağınızı buradan söyleyebilirim. Asıl gönül belediyeciliği bizim işimizdir, ötekilerinin ki gönül belediyeciliği değil, devletin ve belediyenin bütün argümanlarını kullanarak millete algı operasyonu ile seçin çalışmaları yürütmektedirler. Biz ise helal paramızla, az ve öz imkanlarla seçim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Aylık maaşı 15 bin lira olan bir belediye başkan adayı neden bu seçimlerde milyonlar harcıyor. Ben söyleyeyim; çünkü belediyeyi rant kapısı olarak görüyor” dedi.

SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ

Saadet partisi Manavgat Seçim Ofisinin açılışının ardından Demokrasi Bulvarı’ndan İmam Hatip Lisesi’ne kadar Sevgi yürüyüşü gerçekleştiren Saadet Partisi Büyükşehir adayı Ali Aktaş ve Saadet Partisi Manavgat adayı İlhami Demiral esnafları ziyaret ederek vatandaşlara karanfil dağıttı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.