DOLAR 32,5338
EURO 34,9037
ALTIN 2.429,27
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 27°C

ÖNCE MANAVGAT!

ANTALYA DAILYNEWS

MANAVGAT SATIN ALMA MÜDÜRLERİ PLATFORMU

Merkezi Manavgat’ta bulunan otel satın alma müdürleri bağımsız bir platform oluşturdu. “Manavgat Satın Alma Müdürleri Platformu” ismini taşıyan oluşum,  Derya Sebze Meyvenin düzenlediği motivasyon gecesinde kamuoyuna açıklandı.

ARA REKLAM ALANI

Platformun sözcüleri Mustafa Ali Bulut ve Serkan Karalar Manavgat merkezli turizm tesislerinde görev yapan 45 satın alma müdürü ile çıktıkları yolda büyüyerek tedarikçi firmalar ile oteller arasında sağlam köprüler kurmak istediklerini kaydetti.

GEÇMİŞTEN GELEN TECRÜBE

 Platformun iki sözcüsünden biri olan Serkan Karalar platformun kuruluş amaçları hakkında bilgi verdi;

“ Şu an platformumuzda 45 katılımcımız var. Bu giderek büyüyecek ama biz hızlı hareket etmek istemiyoruz. Çünkü öncelikle amacımızı anlatmalıyız ve bizimle birlikte yürümek isteyen insanları platformumuza dahil etmek istiyoruz. Platformumuz günden güne genişliyor bugün de Derya Sebze Meyvenin düzenlemiş olduğu motivasyon etkinliğinde platform üyesi olmayıp bugün dahil olan katılımcılar var. Amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz. Biz zaten bu konuda geçmişten gelen bir tecrübeye sahibiz. Birçok eğitimde, birçok ortamda birlikte hareket ettik” dedi.

MANAVGAT’I KALKINDIRMAK İSTİYORUZ

Manavgat Satın Alma Müdürleri Platformu sözcülerinden Mustafa Ali Bulut ise platformun öncelikli amacının Manavgat bölgesinde görev yapan tüm satın alma müdürlerini bir arada toplayarak bir aile ortamı oluşturmak istediklerini kaydetti. Bulut şu açıklamalarda bulundu.

“ Manavgat bölgesini kalkındırmak istiyoruz. Çünkü Manavgat bölgesinde faaliyet gösteren otelcilerimizin birçoğu değişik yerlerden ürün alıyorlar. Platformumuzun ilk amaçlarından biri Manavgat firmalarını ziyaret ederek onlara eksiklikleri hakkında bilgi vererek onlarla daha fazla yakınlaşmak olacaktır. Platformumuz Manavgat firmalarının otellere tedarik sağlayan Antalya merkezli ve ulusal firmalarla rekabet edebilir noktalara gelmesinde aktif rol oynayacaktır.”

ÖNCE MANAVGAT!

Platformun çok yeni olmasına rağmen çevre ilçelerden katılım noktasında talepler olduğunu kaydeden Serkan Karalar öncelikle Manavgat’ta yapacağımız faaliyetler ve eğitimlerle kendimizi kanıtlamak istiyoruz daha sonra gelen talepler noktasında yol haritamızı çizeceğiz dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Manavgat Satın Alma Müdürleri Platformu hem otellerin hem de tedarikçi firmaların yararına çalışmalar yürüteceğinin altını çizen Mustafa Ali Bulut platform aynı zamanda düzenleyeceği eğitimlerle üyelerinin ufkunu açacağını kaydetti. Bulut, platformun sadece satın alma müdürlerinden oluşmadığını Mutfak şefleri ve H/K yöneticilerini de kapsadığını belirtti. Mustafa Ali Bulut, Manavgat merkezli turizm sektörü bünyesindeki dernek ve sivil toplum kuruluşları ile hep birlikte hareket ederek büyük bir aile olmak istiyoruz dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.