DOLAR 32,3692
EURO 34,9458
ALTIN 2.325,68
BIST 9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Deniz,Güneş,Kum ve Spor

ANTALYA DAILYNEWS

A+
A-

ANTALYA HANECUP 2019

Deniz ,Güneş,Kum dün den bugüne Antalya’yı dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri kılmaya devam ediyor.Ancak Türkiye’nin turizm başkenti sadece bunlardan ibaret değil. Modern spor tesisleri ve profesyonel organizatörleri ile Antalya artık dünya futbol kulüplerinin vazgeçemediği bir spor merkezi.

ARA REKLAM ALANI

MADSPORTS & THE GAME AGENCY PRO

Türkiye’den Madsports Rusya’dan The Game Pro Agency nin  8 yıldır Antalya merkezli sürdürdüğü uluslararası turnuvalar onlarca ülkeden on binlerce sporcuyu Antalya’da buluşturmaya devam ediyor.

TURNUVA NEFES KESTİ

Türkiye-Rusya ortaklığında düzenlenen son turnuva olan Hanecup 2019 yine nefes kesti.7 gün süren turnuva kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Fas’tan Suriye’ye Rusya’dan Türkiye’ye yarının sporcularının performansı dünya futbolu için umut verdi.

MUHTEŞEM GALA

Turnuvanın finalinde ise tam bir fair-play vardı. Turnuvada dereceye giren takımlar tüm sporcuların alkışları arasında madalya ve kupalarına kavuştu. Sporcu velilerinin de katılım sağladığı muhteşem gala gecesinde ödüllerine kavuşan sporcuların mutluluğu görülmeye değerdi.

YÜZDE YÜZ LEGAL

Geleneksel uluslararası turnuvanın bu yıl 8’incisini düzenlediklerini kaydeden Madsports yönetim kurulu başkanı Muhammed Dersinlioğlu, “ Yüzde yüz legal yasalar doğrultusunda en iyi ve en doğru şekliyle yapmaya çalışıyoruz.Gala sonrası turnuvaya katılan takımların bir sonraki yıl için kayıtlarını yaptırması büyük mutluluk veriyor.Bundan sonra da hem ülkemize hem de milletimize faydamız olmaya devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.