DOLAR 32,5334
EURO 34,9533
ALTIN 2.431,20
BIST 9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Başarılar Antalyaspor ’um

Antalya DailyNews

A+
A-

Türel Antalyaspor ’u ziyaret etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ligin 2. yarısı için hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor oyuncuları ve teknik heyeti ziyaret etti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde antrenman öncesi futbolcularla ve teknik heyetle bir araya gelen Başkan Türel, sezonun ilk yarısında başarılı bir grafik sergileyen Antalyaspor ’u tebrik etti. Başkan Türel, 2. yarıda her şeyin daha iyi olacağını belirterek, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve futbolculara başarılar diledi.

ARA REKLAM ALANI

Türel oyunculara seslendi

Antalyaspor’u ziyareti sırasında futbolcularla yakından ilgilenen ve tek tek sohbet eden Başkan Türel, teknik ekipten ligin 2. yarısı için gerçekleştirilen hazırlık ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra antrenman sahasına geçen Türel burada yaptığı konuşmada ilk yarıda elde edilen başarılı performans nedeniyle takımı kutladı. Antalyaspor’un ilk yarıda herkesin beklentisinin üzerinde bir başarı gösterdiğine dikkat çekerek, 2. yarıda daha iyi bir performans göstereceklerine inandıklarını belirtti.

Türel, “Biz her zaman sizinleyiz”

Oyunculara “Biz her zaman sizinleyiz” diye seslenen Başkan Türel, “Ben taraftarlıktan geliyorum. Hatta amigoluktan geliyorum ve o işin şeref olduğunu söylüyorum. Her maçta gönlümüz onlarla. Bundan sonrası artık inşallah en güzel şekilde yeşil sahalarda onlara düşüyor, size düşüyor. 2. yarıda hepinize başarılar diliyorum” dedi. Takımın antrenmanının bir bölümünü izleyen Türel, fitness salonunu da gezerek yeni gelen aletleri inceledikten sonra tesislerden ayrıldı.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için Pr , Turizm , Fuar,Etkinlik vb. AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.