DOLAR 32,5120
EURO 34,9490
ALTIN 2.435,29
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 26°C

AYCA SÜT ‘E TAM NOT !

ANTALYA DAILYNEWS

Ayca Süt sektörden gelen talepler doğrultusunda ürün Portföyünü genişletti. Kahvaltıyı tamamlayan Zeytin, Reçel ve Bal gruplarıyla portföyünü zenginleştiren Ayca Süt yeni ürünlerini otel yöneticilerine tanıttı.

ARA REKLAM ALANI

APADER , AYCA SÜT İŞBİRLİĞİ

Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği (APADER ) Yerli üretici firmalarımızı Turizm tesisleriyle buluşturmaya devam ediyor. Apader Cyrstal Eğitim & Uygulama Mutfağı hafta sonu ,  Ayca Süt Demo tanıtım etkinliğine ev sahipliği yaptı.

AYCA SÜT ÜRÜN PORTFÖYÜNÜ GENİŞLETTİ

Demo tanıtımında sunumu Ayca Süt satış temsilcisi Hasan Uçar yaptı. Uçar, bu sene itibarı ile Ayca Süt’ün sektörden gelen talepler doğrultusunda ürün Portföyünü genişlettiğini kaydetti. Uçar, Portföylerine yeni ekledikleri reçel, bal ve kendi markalarıyla ürettikleri zeytin gruplarını otellerin satın alma ve mutfak yöneticilerine tanıttıklarını söyledi.

OTELCİLER TEK TEK TADINA BAKTILAR

Turizmin başkenti Antalya’nın en fazla otel yoğunluğunun bulunduğu Manavgat ve çevresinde faaliyet gösteren Otellerin Mutfak yöneticileri ve Satın alma müdürleri Demo tanıtımında Ayca süt’ün ürünlerini yerinde gördü tatma imkanı buldu. Ayca Süt ürünlerini yakından tanıdıklarını kaydeden sektör temsilcileri Ayca Süt’ün zenginleşen yeni Portföylerini de oldukça başarılı bulduklarını kaydetti.

APADER SEKTÖRÜN BULUŞMA NOKTASI

Gastronomi alanında Eğitimi ön plana çıkartarak alanında adeta çığıra açan Apader Cyrstal Eğitim Mutfağı Satın Alma yöneticileri, Mutfak Yöneticileri ve Tedarikçi firmaların fikir alışverişinde bulunduğu tam bir buluşma noktası oldu.

Yaklaşık 5 saat süren Ayca Süt Demo Tanıtımına 50 nin üzerinde tesisin Mutfak ve Satın alma yöneticisi katıldı. Otellerin Satıl alma ve Mutfak yöneticileri Apader Cyrstal Uygulama Mutfağında Ayca Süt’ün tüm ürünlerini yerinde görme imkanı buldu.

APADER YENİ HEDEFLERE DOĞRU

İlk 4 yıl için belirledikleri hedeflere ulaştıklarını kaydeden APADER Başkanı Mehmet Özen “ hep birlikte eğitim yolunda yeni hedeflere emin adımlarla yürüyoruz.” Dedi Özen, Otellerin Satın alma ve Mutfak yöneticileri ile  tedarikçi firma yöneticilerinin birlikte hareket etmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti.Özen,Apader Cyrstal Eğitim & Uygulama Mutfağında dün olduğu gibi bundan sonrada eğitim başta olmak üzere tedarikçi firmalarımıza ar-ge çalışmalarında destek olmak istediklerini kaydetti. Manavgat bölgesinde tek olduklarını kaydeden Mehmet Özen bugüne kadar 30 farklı tedarikçi firmaya mutfaklarını açtıklarını, yeni gelen talepler olduğunu Mutfaklarının sektörün hizmetinde olmaya devam edeceğini belirtti.

“ÇOK VERİMLİ GEÇTİ”

Ayca Süt Satış temsilcisi Hasan Uçar Demo tanıtımının oldukça verimli geçtiğini özellikle portföyümüze yeni eklediğimiz ürünlere otellerin ilgili departman yöneticilerinin ilgisinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti. Hali hazırda ar-ge’si devam eden ürün grupları olduğunu belirten Uçar, “ilerleyen yıllarda daha geniş kapsamlı bir şekilde Demo tanıtımlarına devam edeceğiz” dedi.

“LOJİSTİK ÇOK ÖNEMLİ”

1980 yılında kurulan Konya merkezli Ayca Süt’ün bugün Türkiye’de 6 bölge de yurt dışında ise Özbekistan’da bölge müdürlüğü bulunduğunu hatırlatan Hasan Uçar, “ yeri geldi gün içerisinde ustalarımızın mağduriyetini gidermek adına lojistiğini yaptığımız oldu.” dedi

AKDENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MANAVGAT’TA

Ayca Süt Akdeniz bölge Müdürlüğü‘nün Manavgat’ta bulunduğuna belirten Uçar, Manavgat ve Antalya haricindeki yerler de bayilik kanalıyla hareket ettiklerini ,diğer bölgelerin ise kendi lojistiğini yaptığı bir satış ağının bulunduğunu söyledi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.