DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 26°C
Çar 25°C

ANTALYA’DA SAHNE ÇOCUKLARIN

ANTALYADAILYNEWS

18 OKUL 50 GÖSTERİ

Muratpaşa Belediyesi’nin ilkini 2017’de gerçekleştirdiği Çocuk ve Genç Bale Festivali’nin 2’ncisini farklı bir içerikle 16 Haziran Pazar günü gerçekleştirecek. Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenecek festivalin yarışma bölümü kaldırılırken İstanbul, İzmir, Bursa, Bodrum ve Antalya’dan katılacak okullarla etkinlik tam anlamıyla bir festivale dönüşecek.

ARA REKLAM ALANI

FESTİVAL BİLETLERİ 10 LİRA

Dans, mimik, müzik, duygu ve dekoru birleştiren en etkileyici sahne sanatlarından balenin en sıra dışı festivaline 18 okul katılacak. Balerinlerin ve baletlerin klasik bale ve modern bale kategorilerinde 50 gösteri sunacağı festival, özel bale okulları ve stüdyolarında bale eğitimi alan 6-17 yaş ve18-22 yaş gruplarının katılımıyla gerçekleştirecek. 10 lira olarak belirlenen festival biletleri www.biletantalya.com ve kültür merkezi gişelerinden satışa sunuldu.

“BALE SANATÇILARININ EN BÜYÜK SAHNESİ OLACAK”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeniden düzenlenen festivalin bale eğitimi alan çocuk ve gençlerin deneyim kazanmalarına destek olacağını kaydetti. Festivalin Rusya Dostluk ve Kültür Derneği işbirliğiyle düzenleneceğine dikkat çeken Başkan Uysal, “2017’de başladığımız bu yolculuğa 16 Haziran’da farklı bir içerikle devam ediyoruz. Zaman içinde Türkiye’nin dört bir yanından bale okullarının, stüdyolarının katılımıyla çok daha görkemli bir noktaya taşımayı hedeflediğimiz festivalle Antalya’mız, Muratpaşa’mız genç bale sanatçılarının en büyük sahnesi olacak.” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.