DOLAR 32,5217
EURO 34,9766
ALTIN 2.439,42
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Antalya ‘da Heykeller Onarıldı

Antalya DailyNews

Zarar gören heykeller onarıldı

ANTALYA – Atatürk Caddesi ve Işıklar’da kimliği belirsiz kişilerin zarar verdiği temalı heykeller Büyükşehir Belediyesi tarafından onarıldıktan sonra eski yerlerine monte edildi.

ARA REKLAM ALANI
Heykeller Turistlerin ilgi odağı

Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Caddesi ve Işıklar Caddesi üzerinde bulunan Romalı ve sokak müzisyeni temalı heykellere, kimliği belirsiz kişiler tarafından verilen zararın izlerini tamamen sildi. Bazı bölümleri kırılıp, sprey boya ile boyanan heykeller, heykelleri yapan Heykeltıraş Nusret Demir tarafından sökülerek, tekrar onarıldı. Bakım ve onarımı biten heykeller, Demir tarafından eski haline getirilerek aynı yerlerine monte edildi.

Sokak müzisyeni temalı heykel

Turistlerin ilgisini çekiyor

Antalyalılar, Büyükşehir Belediyesi’nin heykellere yaptığı bakım ve onarım çalışmasını büyük memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, heykellerin eski haline kavuşturulmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Romalı ve sokak müzisyeni temalı heykeller, vatandaşların yanı sıra turistlerin de büyük ilgisini çekiyor.

Romalı temalı heykel

Antalya Video Haber ve içerik hizmetleri . AntalyaDailyNews günlük kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.