DOLAR 32,3669
EURO 34,9579
ALTIN 2.325,33
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Az Bulutlu
Antalya
22°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 24°C

31 MART’IN MANAVGAT İÇİN ÖNEMİ

ANTALYA DAILYNEWS

A+
A-

Millet ittifakı Manavgat belediye başkan adayı  Şükrü Sözen Kızılot’ta seslendi halka. Sözen açıkladıkları projelerinin gelecek 25 yıl Manavgat’ı rahatlatacağını söyledi.

ARA REKLAM ALANI

MANAVGAT’I 25 YIL RAHATLATACAK

Manavgat Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen seçim çalışmaları kapsamında Kızılotlularla buluştu. Projelerini anlattı. Başkan Sözen 3. dönemde hayata geçirecekleri projelerinin Manavgat’ın gelecek 25 yılını rahatlatacağını söyledi. Oymapınar alternatif ve sürdürülebilir turizm anlamının Manavgat’ın geleceği olduğunu kaydeden Şükrü Sözen Ulualan mevkiinin ranta kurban edilmediği müddetçe 12 ay turizmin merkezi olacağını belirtti. Organize Sanayi Bölgesi projesinin siyaset ön plana çıkarılmadan el birliği ile kurgulanması gerektiğini kaydeden Başkan Sözen Organize sanayi Bölgesi’nin Manavgat’ı 12 ay ayakta tutacak alternatif gelir kaynağı merkezi olacak dedi. Başkan Sözen Manavgat için Trafik Master planlarının yine el birliği ile siyaset ötesi hayata geçirmemiz gerekiyor dedi.

Şükrü Sözen çocuklarımıza, gençlerimize ve yaşlılarımıza yönelik merkezde ve beldelerimizde ki projelerimizi hayata geçirdiğimiz takdirde Manavgat’ı dünyanın en güzel kenti olması için birlikte inşa edebiliriz dedi.

“BU SEÇİM SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL”

Büyükşehir yasası kapsamında Manavgat’ın elinden alınan değerleri karşısında verdiği mücadeleyi  video ile halka hatırlatan Sözen 31 Mart yerel seçimlerinin Manavgat için önemini anlattı.

“Bu seçim Manavgat’ın değerleri için kılını kıpırdatmayanlarla, bu kentin özel varlıkları bu kentte kalmalıdır diyenlerin arasındaki yerel seçimdir. Bu seçim Oymapınar’ı Akseki’ye reva görenlerle, hayır orası Oymapınar’ındır, Manavgat’ındır diyerek duruş koyanların arasındaki tavır seçimidir. Bu yerel seçim sıradan bir yerel seçim değildir. Kızılot plajını sadece iktidar belediyesi olması hasebiyle Akseki’ye reva görenlerle orda eli pankartlı duruş koyanların arasındaki seçimdir. Bu seçim,  Manavgat’ın çocuklarının elinden geleceğimiz olan gelir kalemlerinin alındığı süreçlerde halin terminalin, mezbahanın, caddelerin, altyapı gelirlerinin, sahil gelirlerinin alındığı süreçte bu değerlere sahip çıkmak yerine, Antalya’nın alması noktasında aracılık yapanlarla, bu değerlerin gelir kalemleri ile biz Manavgat’a hizmet edeceğiz diyerek tomaların, çevik kuvvetlerin gölgesinde duruş koyanların seçimidir.”

“İKTİDARDA SİZSİNİZ İKTİDARA GETİRENDE”

Manavgat’ın iktidarla buluşacağı sözünü anlamsız bulduğunu kaydeden Sözen, halka iktidar sizsiniz dedi.

“İktidar nedir? İktidar çalışma azmidir. Kendinizi topluma adamanızdır. İktidar nedir? Toplumun sizde bu çalışma azmini görüp sizi göreve getirmesidir. İktidar da sizsiniz iktidara getiren de sizsiniz” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.